Mhy Päijät-Hämeen kesäharjoitteluhaku

paijat-hame

Metsänhoitoyhdistys Päijät-Hämeen toimialueena on 8 päijäthämäläistä kuntaa: Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Kärkölä, Lahti, Padasjoki ja Sysmä. Metsänhoitoyhdistys palvelee 30 ammattitaitoisella toimihenkilöllä alueemme metsänomistajia. Lisäksi meillä on  8 vakituista metsuria.

Metsänhoitoyhdistys Päijät-Hämeessä on jäseninä n.4200 metsänomistajaa. Tarjoamme jäsenillemme puukaupallisia, metsänhoidollisia ja asiantuntijapalveluja sekä edunvalvontaa.

Kesäharjoittelupaikat 2023

Haemme touko-elokuun ajalle 3 kuukauden jaksoon kahta reipasta työharjoittelijaa ns. toimihenkilöharjoitteluun. Ensisijaisesti haemme jo useamman vuoden metsäalaa opiskelleita henkilöitä.

Lisäksi otamme opiskelijoita suorittavan työn harjoitteluun istutus- ja taimikonhoitotyöhön.

Toimihenkilöharjoittelu sisältää mm:

- Itsenäisiä tai metsänomistajan kanssa tehtäviä tilakäyntejä, joihin sisältyy hakkuu- ja metsänhoitotoimenpiteiden suunnittelua ja tarkastuksia sekä laadun valvontaa

- Hakkuualueiden ja metsänhoitokohteiden nauhoituksia

- Metsänuudistamisen laadun sekä PEFC-sertifioinnin seurantaan liittyviä mittaustehtäviä

- Korjuun valvonnan, metsänuudistamisen ja metsänhoitotöiden työnjohtotehtäviä tai avustavia työnjohdon tehtäviä

Odotamme harjoittelijalta kykyä itsenäiseen maastotyöskentelyyn, aktiivista ja reipasta otetta työhön, oma-aloitteellisuutta sekä valmiutta hakkuu- ja metsänhoidollisten töiden kartoitukseen maastokäynneillä. Tehtävät edellyttävät oman auton käyttöä ja metsäalan perusosaamista.

Harjoitteluhaku toteutetaan Töitä Suomesta- palvelun kautta: Harjoitteluhaku

Suorittavan työn harjoittelusta voit kysellä suoraan sen paikkakunnan metsäasiantuntijoilta, jonne sinua kiinnostaa mennä. Yhteystiedot löydät www.mhy.fi/paijat-hame.

Ajankohtaista

 1. Päijät-Hämeessä lannoitetaan keihäslegendojen kanssa

  Päijät-Hämeessä lannoitetaan keihäslegendojen kanssa

  Päijät-Häme

  Lannoitus on yksi metsätalouden kannattavimmista investoinneista. Se lisää puuston elinvoimaa ja kasvua sekä lyhentää kiertoaikaa.

  Lue lisää
 2. Metsänomistajat eivät lähde ilmaiseksi hiilensitojiksi

  Metsänomistajat eivät lähde ilmaiseksi hiilensitojiksi

  Päijät-Häme

  Metsänomistajat ovat valmiina tekemään toimia ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi, mutta he haluavat siitä korvauksen. Metsien hiilensidonnan asiat on vielä uusia ja tiedontarve on laajaa.

 3. Jätetään tiheiköt suojaksi ja ravinnoksi

  Jätetään tiheiköt suojaksi ja ravinnoksi

  Päijät-Häme

  Helmikuussa alkaneella PEFC-metsäsertifioinnin uudella kaudella tulivat entistä tärkeämmäksi monimuotoisuutta parantavat toimet. Eräs uusi vaatimus koskee tiheikköjä.

2023 © Metsänhoitoyhdistykset