Mhy Päijät-Hämeen kesäharjoitteluhaku

paijat-hame

Metsänhoitoyhdistys Päijät-Hämeen toimialueena on 8 päijäthämäläistä kuntaa: Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Kärkölä, Lahti, Padasjoki ja Sysmä. Metsänhoitoyhdistys palvelee 30 ammattitaitoisella toimihenkilöllä alueemme metsänomistajia. Lisäksi meillä on  8 vakituista metsuria.

Metsänhoitoyhdistys Päijät-Hämeessä on jäseninä n.4200 metsänomistajaa. Tarjoamme jäsenillemme puukaupallisia, metsänhoidollisia ja asiantuntijapalveluja sekä edunvalvontaa.

Kesäharjoittelupaikat 2023

Haemme touko-elokuun ajalle 3 kuukauden jaksoon kahta reipasta työharjoittelijaa ns. toimihenkilöharjoitteluun. Ensisijaisesti haemme jo useamman vuoden metsäalaa opiskelleita henkilöitä.

Lisäksi otamme opiskelijoita suorittavan työn harjoitteluun istutus- ja taimikonhoitotyöhön.

Toimihenkilöharjoittelu sisältää mm:

- Itsenäisiä tai metsänomistajan kanssa tehtäviä tilakäyntejä, joihin sisältyy hakkuu- ja metsänhoitotoimenpiteiden suunnittelua ja tarkastuksia sekä laadun valvontaa

- Hakkuualueiden ja metsänhoitokohteiden nauhoituksia

- Metsänuudistamisen laadun sekä PEFC-sertifioinnin seurantaan liittyviä mittaustehtäviä

- Korjuun valvonnan, metsänuudistamisen ja metsänhoitotöiden työnjohtotehtäviä tai avustavia työnjohdon tehtäviä

Odotamme harjoittelijalta kykyä itsenäiseen maastotyöskentelyyn, aktiivista ja reipasta otetta työhön, oma-aloitteellisuutta sekä valmiutta hakkuu- ja metsänhoidollisten töiden kartoitukseen maastokäynneillä. Tehtävät edellyttävät oman auton käyttöä ja metsäalan perusosaamista.

Harjoitteluhaku toteutetaan Töitä Suomesta- palvelun kautta: Harjoitteluhaku

Suorittavan työn harjoittelusta voit kysellä suoraan sen paikkakunnan metsäasiantuntijoilta, jonne sinua kiinnostaa mennä. Yhteystiedot löydät www.mhy.fi/paijat-hame.

Ajankohtaista

  1. Asetu ehdokkaaksi mhy-vaaleissa

    Asetu ehdokkaaksi mhy-vaaleissa

    Päijät-Häme

    Haluatko näköalapaikalle suomalaisen metsäkeskustelun ytimeen? Nyt se on mahdollista, metsänhoitoyhdistysten valtuustovaaleissa.

    Lue lisää
  2. Tukea metsien suojeluun

    Tukea metsien suojeluun

    Päijät-Häme

    Metsänomistajalla on eri vaihtoehtoja panostaa metsissään suojeluun ja luonnonhoitoon.

  3. Puun hinnat Päijät-Hämeessä kesäkuussa 2024

    Puun hinnat Päijät-Hämeessä kesäkuussa 2024

    Päijät-Häme

    Puukaupassa vuoden tähän asti korkein myyntimäärä toteutui kesäkuun aikana. Kilpailu leimikoista on tiukkaa ja tarjouksia saadaan 1-7 kpl/leimikko..

2024 © Metsänhoitoyhdistykset