Mhy Päijät-Häme tukee paikallista keihäslupausta

paijat-hame

Keihäänheittäjä Eemil Porvari

Hartolalaislähtöinen, Lahdessa asuva 21-vuotias Eemil Porvari on lupaava keihäänheittäjä, jota Mhy Päijät-Häme tukee seuraavat kolme vuotta.

Yleisurheilua Porvari on harrastanut monipuolisesti ja aiemmin kymmenottelu on ollut Porvarin päälaji, mutta muutama vuosi sitten keihäästä tuli ykköslaji. Otteleminen voi olla edelleenkin mahdollista.

Tänä vuonna Porvari on ehtinyt jo niittää mainetta toukokuisissa Lahden GP-kisoissa parantamalla siellä keihäsennätystään kolme kertaa. Nyt ennätys on 80,87 metriä. Sillä ahdistellaan pian kansallista kärkeä.

Porvarin perheessä on metsää, joten metsien hoito on Eemilillekin tuttua ja vapaa-aika kuluu metsätöissä isän apuna.

Porvarista saadaan varmasti kuulla vielä paljon, niin monesti on erilaisia ikäkausiennätyksiä tullut jo aiempina vuosina. Tsemppiä Eemilille tuleviin koitoksiiin, seuraava suomalainen tähti keihästaivaalle on tulossa Ruuskasen, Pitkämäen ja Helanderin jalanjälkiin!

Mhy Päijät-Häme sponsoroi lahjakkaita päijäthämäläisiä nuoria ja näin kannustaa heitä osaltaan eteenpäin unelmien tavoittelussa. Alakuvassa Eemil Porvari ja Mhy Päijät-Hämeen johtaja Jari Yli-Talonen kättelevät sopimuksen merkiksi.

Ajankohtaista

 1. Asetu ehdokkaaksi mhy-vaaleissa

  Asetu ehdokkaaksi mhy-vaaleissa

  Päijät-Häme

  Haluatko näköalapaikalle suomalaisen metsäkeskustelun ytimeen? Nyt se on mahdollista, metsänhoitoyhdistysten valtuustovaaleissa.

  Lue lisää
 2. Tukea metsien suojeluun

  Tukea metsien suojeluun

  Päijät-Häme

  Metsänomistajalla on eri vaihtoehtoja panostaa metsissään suojeluun ja luonnonhoitoon.

 3. Puun hinnat Päijät-Hämeessä kesäkuussa 2024

  Puun hinnat Päijät-Hämeessä kesäkuussa 2024

  Päijät-Häme

  Puukaupassa vuoden tähän asti korkein myyntimäärä toteutui kesäkuun aikana. Kilpailu leimikoista on tiukkaa ja tarjouksia saadaan 1-7 kpl/leimikko..

2024 © Metsänhoitoyhdistykset