Lähde ehdokkaaksi valtuustovaaleihin!

10.8.2020

Haemme päättäjiksemme metsäasioista kiinnostuneita täysi-ikäisiä jäseniämme vuosille 2021- 2024. Toivomme mukaan nuoria, työikäisiä, eläkeläisiä, yrittäjiä, palkansaajia, naisia, miehiä, kaupunkilaisia ja maaseudulle asuvia, eli ehdokasjoukon, joka kattaa monimuotoisen jäsenkuntamme.  Sinun ei tarvitse olla metsäalan osaaja, tärkeintä on innostus ja halu vaikuttaa toimintaamme. 

Miksi sinun kannattaa lähteä ehdolle?

Valtuustossa pääset vaikuttamaan toimintaamme. Valtuutetut päättävät, millaista edunvalvontaa ja millaisia palveluita tarjoamme metsänomistajille.

Saat paljon tietoa metsäasioista. Kokouksissa saa rautaisannoksen tietoa paitsi metsänhoitoyhdistyksen toiminnasta, myös puukauppatilanteesta ja ajankohtaisista metsäasioista.

Pääset verkostoitumaan. Pääset tutustumaan muihin metsänomistajiin ja vaihtamaan mielipiteitä metsäasioista.

Mitä valtuutetut osallistuvat päätöksentekoon?

Valtuusto kokoontuu vuosittain kahteen varsinaiseen kokoukseen. Sääntömääräisten asioiden lisäksi valtuusto voi esimerkiksi antaa evästyksiä yhdistyksen toimintaan tai ottaa kantaa ajankohtaisiin metsäasioihin.

Miten pääset asettumaan ehdolle?

Se onnistuu tästä linkistä. Vaihtoehtoisesti voit täyttää paperilomakkeen jonka saat toimistoiltamme.

Vaalien aikataulu:

Äänioikeusrekisteri on nähtävillä Metsänhoitoyhdistys Päijät-Hämeen Hollolan toimistolla 12.8- 2.9. ma-pe klo 9-15, osoite Kansankatu 8, 15870 Hollola.

Ehdokashakemus on toimitettava vaalitoimikunnalle viimeistään 30.9.2020.

Äänestysaika on 4.-25.11.2020.

Äänestystulos vahvistetaan joulukuussa.