Korjuupalvelu hakee harjoittelijaa

paijat-hame

Haemme työharjoittelijaa korjuupalvelun avuksi syksylle 2-5 kk:n ajalle. Harjoittelun aloitusaika ja pituus ovat sovittavissa. Ensisijaisesti haemme jo useamman vuoden metsäalaa opiskelleita henkilöitä. 

Työ sisältää korjuupalvelun avustavia tehtäviä, kuten leimikoiden rajausta, korjuuvalvontaa, korjuujäljen tarkastusta sekä toimistotöitä.

Odotamme harjoittelijalta kykyä itsenäiseen maastotyöskentelyyn, aktiivista ja reipasta otetta työhön sekä oma-aloitteellisuutta. Tehtävät edellyttävät oman auton käyttöä ja metsäalan perusosaamista.

Jos kiinnostuit tehtävästä, katso lisää ja laita hakemus: Mhy Päijät-Häme: Korjuupalvelun harjoittelija - Töitä Suomesta Oy (toitasuomesta.fi) Hakuaika päättyy 21.9.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjuupäällikkö Antti Alhola (antti.alhola@mhy.fi, 040 5910 166).

Ajankohtaista

 1. Puun hinta Päijät-Hämeessä elokuussa 2023

  Puun hinta Päijät-Hämeessä elokuussa 2023

  Päijät-Häme

  Puun hintatietoja Päijät-Hämeessä elokuussa, sekä Metsäteollisuus ry:n keräämiä keskihintoja Etelä-Suomen alueella.

  Lue lisää
 2. Heinolassa tarkasteltiin metsien ilmastokestävyyttä metsäkävelyllä

  Heinolassa tarkasteltiin metsien ilmastokestävyyttä metsäkävelyllä

  Päijät-Häme

  Hämeen ilmastoturva -hanke järjesti metsäkävelyn Heinolan Sataojan luontopolulla lauantaina 26.8. yhteistyössä Heinolan kaupungin kanssa. Kävelyllä tutustuttiin ilmastonmuutoksen metsille aiheuttamiin riskeihin sekä keskusteltiin erilaisista metsänkäsittelytavoista ja niiden vaikutuksista metsien terveyteen ja metsämaisemaan.

 3. Onko metsistämme yli 10 prosenttia hiljaisessa suojelussa?

  Onko metsistämme yli 10 prosenttia hiljaisessa suojelussa?

  Päijät-Häme

  Päijät-Hämeessä metsiä on hiljaisessa suojelussa kymmeniä tuhansia hehtaareja. Maisema, sijainti ja virkistyskäyttö ovat syitä jättää metsä hakkaamatta.

2023 © Metsänhoitoyhdistykset