Jäsenlaskut postissa - ensimmäiset perillä

paijat-hame

Mhy Päijät-Hämeen jäsenmaksulaskut ovat jo saapuneet sähköpostiin tai omaan verkkopankkiin. Perinteiset paperilaskut ovat vielä matkalla.

Maksa maksusi eräpäivään 1.3. mennessä ja olet oikeutettu käyttämään etujasi. Lasku on verovähennyskelpoinen metsäverotuksessa.

Oiva-jäsenpalvelusta (https://oiva.crmieportal.com) löydät mm. sähköisen jäsenkorttisi, näet jäsenmaksulaskusi, voit päivittää yhteystietojasi ja tilata jäsenmaksulaskun sähköpostiin. Oiva -palvelussa pääset myös Oivan verkko-opistoon, jossa on vain jäsenille tarkoitettujen webinaarien tallenteet.

Palveluun kirjaudut sähköpostiosoittella, joka pitää löytyä mhy:n tiedoista. Jos sinulla on ongelmia kirjautumisessa, lähetä viestiä paijathame@mhy.fi tai soita 03 855 4300.

JOS JÄSENMAKSULASKUSSA 2024 ON KORJATTAVAA:

Ilmoita korjattavat tiedot siihen yhdistykseen, minkä jäsenyydestä on kyse. Mhy Päijät-Hämeessä pääsemme käsiksi vain omien jäsentemme tietoihin ja siten korjaamme vain niitä.

Seuraavassa mahdollisia virheitä ja toimenpiteet niihin.

Laskun perusteet ja summa väärin:
– Ilmoita muuttunut tieto paijathame@mhy.fi tai puh. 03 855 4300. Korjaamme tiedot ja saat uuden laskun. Älä maksa saamasi laskun tiedoilla laskua ja muuta maksettavaa summaa omatoimisesti.

Laskussa nimi väärin:
– Ilmoita muuttunut tieto paijathame@mhy.fi tai puh. 03 855 4300. Laskun voit maksaa saamallasi viitenumerolla, se kohdentuu kyllä oikein. Mikäli tarvitset laskun oikealla nimellä, se voidaan tulostaa erikseen.

Useita jäsenmaksulaskuja:
– Samalla y-tunnuksella olevat jäsenyydet yhdistyvät yhdelle laskulle ja maksat edunvalvontamaksun vain kerran. Jos sinulla on yksi y-tunnus ja sait useamman laskun, ota yhteys paijathame@mhy.fi tai puh. 03 855 4300.

Et omista enää metsää:
– Jäsenyytesi raukeaa ja poistamme maksun. Tietoja omistus- tai yhteystietojen muutoksista ei tule meille automaattisesti, joten muista aina ilmoittaa asiasta paijathame@mhy.fi tai puh. 03 855 4300 tai omalle metsäasiantuntijallesi, kun tilasi tiedot muuttuvat.

Ajankohtaista

 1. Hämeen ensimmäinen Helmi-keskittymä Lahden ympäristöön

  Hämeen ensimmäinen Helmi-keskittymä Lahden ympäristöön

  Päijät-Häme

  Hämeen ensimmäinen Helmi-keskittymä, Helmikauden keskittymä, on perustettu Asikkalan, Hollolan, Lahden ja Orimattilan kuntien alueelle.

  Lue lisää
 2. Vain kilpailuttamalla tiedät, teitkö hyvän puukaupan

  Vain kilpailuttamalla tiedät, teitkö hyvän puukaupan

  Päijät-Häme

  Ostatko auton vertailematta hintoja ja ominaisuuksia? Tuskin. Samalla tavoin puukaupassa on tärkeä kilpailuttaa ostajat.

 3. Puun hinnat Päijät-Hämeessä huhtikuussa 2024

  Puun hinnat Päijät-Hämeessä huhtikuussa 2024

  Päijät-Häme

  Kesä- ja kelirikkoleimikoista on kova hintakilpailu Päijät-Hämeessä. Puun keskihinnat ovat jatkaneet maalis-huhtikuussa nousuaan.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset