Harjoittelupaikat kesälle 2024

paijat-hame

Nainen metsassa

Hei sinä useamman vuoden AMK:ssa tai yliopistolla opiskellut metsäalan opiskelija, joka olet kiinnostunut työskentelemään metsänomistajien parissa. Onko ensi kesän harjoittelupaikka haussa?

Meillä Metsänhoitoyhdistys Päijät-Hämeessä etsitään kolmea tulevaa metsäalan ammattilaista toimihenkilöharjoitteluun ensi kesälle.

Metsänhoitoyhdistys Päijät-Häme on alueen suurin paikallinen metsäalan toimija. Tarjoamme kaikki metsäalan palvelut metsänistutuksesta puunmyyntiin ja metsätilan omistusjärjestelyihin. Palveluksessamme on 32 toimihenkilöä. Tutustu meihin mhy.fi/paijathame tai Facebook ja Instagram: @mhypaijathame

Toivomme sinulta:
- ennakkoluulotonta ja reipasta asennetta
- omatoimisuutta ja nöyryyttä sopivassa suhteessa
- maastossa liikkumisen ja työskentelyn taitoa ja intoa
- kykyä toimia luontevasti sekä työyhteisössä että asiakkaidemme kanssa

Työtehtäväsi sisältävät mm. uudistustöihin liittyviä avustavia toimihenkilötehtäviä, puunkorjuun valvontaa, laadunvalvontaa sekä yhteistyötä metsönomistajien kanssa. Mahdollista on myös hanketyö koululaisten parissa, mikäli hankkeelle saadaan rahoitus.

Kesän aikana saat työssäsi kokonaiskuvan metsänomistajille tarjottavista palveluista ja metsäjärjestelmistä, joilla ohjaamme toimintaamme.

Meillä on töissä reilua ja huumorintajuista porukkaa oman alansa asiantuntijoina. Osalla työvuosia saman työnantajan palveluksessa on jopa yli kolmekymmentä. Osa taas on nuoria juuri metsäalalle valmistuneita. Haluamme, että onnistut työssäsi ja sparraamme sinua parhaamme mukaan. Meillä on aidosti mukava olla töissä!

Palkkaus on YT-Meto-tesin mukainen. Toivomme sinun sitoutuvan tehtävään kolmeksi kuukaudeksi aikavälille toukokuusta elokuun loppuun. Jos hankerahoitus saadaan, työ voi jatkua pidemmälle alkusyksyyn. Sinulla tulee olla oma auto käytössäsi.

Jos sinulla on halu kehittyä, oppia uutta ja reippautta tarttua tehtäviin, laita hakemuksesi tämän linkin kautta 31.1.2024 mennessä! Laitathan hakemukseen tiedon, millä alueella tai toimistolla haluaisit erityisesti työskennellä sekä milloin pystyt aloittamaan työt.

Jos olet vasta lyhyen aikaa metsäalan opintoja suorittanut tai haet suorittavan työn harjoittelua (istutus ja raivaussahatyöt), niin voit ottaa suoraan yhteyttä metsäesimiehiin jukka.makinen@mhy.fi (eteläosat Asikkala, Hollola, Kärkölä, Lahti, Padasjoki) tai valter.carlson@mhy.fi (pohjoisosat Hartola, Heinola, Sysmä). He kertovat lisää mahdollisuuksista. Suorittavaan työhön voit hakea pitkin kevättä, haulle ei ole takarajaa.

Lisätietoja kaikista harjoittelupaikoista saat kehittämispäällikkö Mari Sarvaalalta, mari.sarvaala@mhy.fi, 044 342 0068.

Ajankohtaista

  1. Asetu ehdokkaaksi mhy-vaaleissa

    Asetu ehdokkaaksi mhy-vaaleissa

    Päijät-Häme

    Haluatko näköalapaikalle suomalaisen metsäkeskustelun ytimeen? Nyt se on mahdollista, metsänhoitoyhdistysten valtuustovaaleissa.

    Lue lisää
  2. Tukea metsien suojeluun

    Tukea metsien suojeluun

    Päijät-Häme

    Metsänomistajalla on eri vaihtoehtoja panostaa metsissään suojeluun ja luonnonhoitoon.

  3. Puun hinnat Päijät-Hämeessä kesäkuussa 2024

    Puun hinnat Päijät-Hämeessä kesäkuussa 2024

    Päijät-Häme

    Puukaupassa vuoden tähän asti korkein myyntimäärä toteutui kesäkuun aikana. Kilpailu leimikoista on tiukkaa ja tarjouksia saadaan 1-7 kpl/leimikko..

2024 © Metsänhoitoyhdistykset