Mahdollisuuksien mahla ja pakurikääpä

03.04.2019 -
17:00 - 20:00
Hollola

Ravintola Hollolan Hirvi (Aikkalantie 37, 15880 Hollola)

Miten voisit hyödyntää metsäsi keruutuotteita? Oletko kuullut metsien sertifioinnista luomukeruualueeksi? Päijät-Hämeessä vastataan luonnontuotealan kasvuun selvittämällä keruutuotteiden hyödyntämistä. Ensimmäisenä perehdymme kevään eliksiiirin mahlaan ja koivun rahanarvoisiin sieniin.

Ohjelmassa:

  • Info luomukeruualueiden sertifioinnista

  • Mahlan keruu ja käsittely

  • Pakurikäävän puoliviljely (Suomen Agrometsä Oy)

Ilmoittaudu 26.3 mennessä paijathame@mhy.fi  tai puh. 03 855 4300

Kahvitarjoilu!

Järjestäjänä Luomukeruualueilta euroja Päijät-Hämeessä-hanke

Tämän tapahtuman järjestää

Metsänhoitoyhdistys Päijät-Häme

Väihkyläntie 2, 19700 SYSMÄ
Puhelin 03 855 4300
paijathame@mhy.fi