Sähköinen jäsenkortti Pivoon

Jäsenkortti sähköisenä Pivo-sovelluksella

Tämän vuoden alussa on hyvä aika laittaa jäsenkorttiasiat kuntoon ja ladata metsänhoitoyhdistyksen jäsenkortti älypuhelimeen Pivo-sovelluksen avulla. Näin ollen paperista jäsenkorttia ei tarvitse erikseen kantaa mukana.

Pivo on mobiililompakkosovellus, josta löytyy monia etuohjelmia alennuskuponkeineen ja nyt myös metsänhoitoyhdistyksen jäsenkortti. Sovellus on täysin ilmainen ja sen voi ladata kaikkiin älypuhelimiin.

Pivoon rekisteröidytään omalla puhelinnumerolla. Pivossa jäsenkorttisi kulkee aina kätevästi mukana ja esimerkiksi valtakunnalliset jäsenedut on helppo tarkistaa missä vain. Edun tai alennuksen saa käyttöön näyttämällä kassalla mobiilijäsenkorttia Pivosta.

Sovelluksesta tekee helpon se, ettei Pivon käyttöön tarvita avainlukulistoja. Sisäänkirjautuminen tapahtuu vain nelinumeroisella pin-koodilla. 

Jäsenkortin lataus pähkinänkuoressa:

  1. Lataa Pivo-sovellus älypuhelimesi kaupasta.

  2. Rekisteröidy puhelinnumerollasi.

  3. Selaa kohtaan Palvelut ja Edut. Täältä löydät metsänhoitoyhdistyksen jäsenkortin ja siihen liitetyt edut. Ota sähköinen jäsenkortti käyttöön omalla puhelinnumerollasi.

  4. Selaile etuja näppärästi missä ikinä liikutkin ja näytä jäsenkorttisi näytön ruudulta etua lunastaessa. Paperista korttia ei siis tarvitse kantaa aina mukana.

Jos et saa jäsenkorttia käyttöösi, ota yhteyttä omaan yhdistykseesi puhelinnumeron päivittämiseksi. On hyvä muistaa, että myös paperinen jäsenkortti kannattaa ottaa talteen, sillä metsänhoitoyhdistysten omat edut saattavat vaatia myös paperisen kortin olemassa oloa.

Pivo on Osuuspankin tekemä kännykkäsovellus, jossa on erilaisia etuohjelmia (esimerkiksi PINS, Hesburger ja Cityshopper). Osuuspankin asiakkaat voivat tämän lisäksi liittää oman maksukorttinsa Pivoon ja seurata reaaliajassa tilitietojaan. Pivon käyttö ei edellytä Osuuspankin asiakkuutta ja sovellus on ilmainen. Pivo-sovellus ladataan oman älypuhelimen sovelluskaupasta.   Pivon voi ladata puhelimeen myös tästä linkistä https://pivolompakko.fi/metsanomistajat/ Linkki pitää avata puhelimella, mikäli haluaa sitä kautta ladata sovelluksen kännykkään.