Valtuustovaalien tulokset

02.12.2016

Metsänhoitoyhdistys Oulun Seudun uudet valtuutetut vuosille 2017-2020 on valittu

Metsänhoitoyhdistys Oulun Seudulle valittiin uusi valtuusto 4.-25.11. järjestetyissä postivaaleissa. Ääntään käytti yhdistyksessämme 47,1 % jäsenistä. Valtuustossamme on 16 jäsentä.

- Äänestysaktiivisuus osoittaa, että jäsenet ovat kiinnostuneita metsäasioista ja metsänhoitoyhdistystoiminnasta. Nyt valitut valtuutetut edustavat laajasti työelämää ja tuovat monipuolista tietotaitoa yhdistyksen kehittämiseen, luonnehtii toiminnanjohtaja Mikko Harju. Tästä on hyvä jatkaa!

Valtuusto käyttää jäsenten päätösvaltaa ja on metsänhoitoyhdistyksen ylin päättävä elin. Uudet valtuutetut ottavat tehtävänsä vastaan 1.1.2017. Valtuutetut toimivat tehtävässään neljä vuotta, eli 31.12.2020 saakka. Valituista valtuutetuista 4 % on uusia. Valtuutettujen keski-ikä on 58 vuotta.

Viime perjantaina päättyneissä postivaaleissa äänioikeutettuja metsänomistajia oli yhteensä 1252. Postinkulun takia äänten laskenta aloitettiin vasta tällä viikolla. Äänestysaktiivisuus pysyi suurinpiirtein samana verrattuna neljän vuoden takaisiin vaaleihin.

Metsänhoitoyhdistyksen valittujen valtuutettujen nimet ovat nähtävissä osoitteessa http://www.mhy.fi/oulun-seutu tai http://www.mhy.fi/vaalit/valtuustovaalien-ehdokkaat/oulun%20seutu