Vuoden kymppi

Vuoden Kymppi on metsänhoitoyhdistysketjun tunnustus, joka myönnetään toista kertaa tänä vuonna. Kympiksi valitaan joka toinen vuosi metsänhoitoyhdistys ja joka toinen vuosi metsänhoitoyhdistyksen toimihenkilö tai tiimi. Vuoden 2016 Kympiksi valittiin Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakso, joten tänä vuonna Vuoden Kympiksi valitaan toimihenkilö tai tiimi.

Metsänomistajalla, metsänhoitoyhdistyksellä, metsänhoitoyhdistyksen tai MTK:n edustajalla on mahdollisuus esittää metsänhoitoyhdistyksen toimihenkilöä tai tiimiä Vuoden 2017 Kympiksi perjantaihin 22.9.2017 saakka.

- Lomake esityksen tekemistä varten

Esityksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen: MTK, PL 510, 00101 Helsinki; kuoreen merkintä ”Vuoden Kymppi”. Muistathan laittaa esitykseen myös omat yhteystietosi mahdollisia täydennyspyyntöjä varten.

Perustelut Vuoden Kympiksi ovat vapaamuotoiset, mutta valinnassa korostetaan erityisesti ansioita metsänomistajien etujen ajamisessa sekä metsänomistajaorganisaation jäsenten ja muiden metsänomistajien palvelussa. Valinnassa otetaan huomioon myös metsänhoitoyhdistyksen toimihenkilön / tiimin saama asiakaspalaute.

MTK:n metsäjohtokunta valitsee ”Vuoden Kympin” ja valinta julkistetaan ja tunnustus luovutetaan 31.10. pidettävässä metsävaltuuskunnan varsinaisessa kokouksessa.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä:

Anna-Rosa Asikainen, kilpailukoordinaattori, +358 40 920 9858, anna-rosa.asikainen@mtk.fi

Esitä omasta mielestäsi parasta toimihenkilöä tai tiimiä Vuoden 2017 Kympiksi!