Kesätyöntekijänä Metsänhoitoyhdistyksessä

Mhy Metsä-Lapissa työskentelee tänä kesänä neljä kesätyöntekijää eri toimistoilla. Pyry Wentzeliin voi törmätä Sodankylässä, Mikko Haapakoskeen Kemijärvellä, Jenni Patosalmeen Sallassa ja Hanna Rautioon Rovaniemellä. Kaikki harjoittelijat ovat metsäalan opiskelijoita tai vasta metsätalousinsinööriksi valmistuneita. Harjoittelijat toimivat kokeneiden metsäasiantuntijoiden ohjauksessa, ja tehtäviä on räätälöity myös opiskelijoiden omien kiinnostusten ja vahvuuksien mukaan.

Ensimmäisenä esittelyvuoron saa Hanna Rautio.

"Olen Hanna Rautio, ja toimin kesätyöntekijänä MHY Metsä-Lapin Rovaniemen toimistolla tulevan kesän ajan. Kotoisin olen Oulaisista, ja muutin Rovaniemelle opiskelemaan syksyllä 2020. Metsätalousinsinöörin opinnot sain valmiiksi keväällä 2024, ja valmistuin metsätalousinsinööriksi nyt toukokuussa. Vapaa-ajalla pelaan lentopalloa ja seuraan muutenkin urheilua, lisäksi tykkään tehdä käsitöitä.

Aiemmissa harjoitteluissa työskentelin puukaupan ja metsäpalvelumyynnin parissa, mutta myös esimerkiksi luonnonhoito ja metsänhoitotyöt tulivat tutuiksi. Opintojen ensimmäisen harjoittelun tein metsänhoitoyhdistyksessä, joten nyt ympyrä niin sanotusti sulkeutuu, kun pääsen työskentelemään opintojen loppuessa jälleen metsänhoitoyhdistyksessä. Odotan innolla mitä työtehtäviä tuleva kesä tuo tullessaan!"

Hannan ensimmäiset viikot ovat kuluneet taimikonhoidon työkohteiden valmistelussa ja maastomittauksissa. Tervetuloa taloon, Hanna!

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

Tilaa uutiskirje

2024 © Metsänhoitoyhdistykset