Toiminnanjohtajan ja puheenjohtajan joulutervehdys

manty-saimaa

Vuosi sitten joulutervehdystä rustatessa äimistelimme maailman menoa ja yksipuolista ilmasto- ja metsäkeskustelua. Valitettavasti mikään ei näytä muuttuneen vaan sama laulu jatkuu ja turhanpäiväinen vastakkain asettelu vain voimistuu. Vaan onneksi meillä on metsänhoitoyhdistykset, jotka tuovat tähän keskusteluun ja varsinaiseen tekemiseen järjen valoa , käytännön osaamista ja pitkäjänteisyyttä.

Mhy Mänty-Saimaan henkilöstö, yrittäjämme, yhteistyökumppanimme ja jäsenemme ovat kukin tahollaan tarjonneet ja päivittäisessä työssä toteuttaneet vastuullisia ja kauaskantoisia ratkaisuja niin luontokadon ehkäisemiseen, hiilensidontaan kuin metsäekosysteemien monipuolisuuden varmistamiseen. Samalla olette huolehtineet kansakuntamme hyvinvoinnin perustasta mahdollistamalla uusiutuvien raaka-aineiden jalostusmahdollisuuden nyt ja hamaan tulevaisuuteen. Olette siis ratkaisu tämän päivän ilmastoahdistukseen, fossiilisesta energiasta luopumiseen ja suomalaisten hyvinvointiin. Tällä vastuullisella tiellä on hyvä jatkaa ja pelastaa maailma pitkäjänteisellä käytännön työllä.

Joulun aika on oiva hetki unohtaa arjen kiireet ja rauhoittua  läheistenne kanssa viettämään rauhaisaa joulunaikaa. Kukin nauttikoon joulunajasta perinteidensä mukaisesti!

Rauhallista Joulua ja Menestyksekästä Uutta Vuotta 2024 Mhy Mänty-Saimaan henkilöstölle, kaikille yhteistyökumppaneillemme ja jäsenillemme!

Suvi & Raimo

Ajankohtaista

  1. Mhy Mänty-Saimaalla takana vilkas vuosi

    Mhy Mänty-Saimaalla takana vilkas vuosi

    Mänty-Saimaa

    Lue lisää
  2. Antti Majoranta siirtyy Mhy Uusimaan palvelukseen

    Antti Majoranta siirtyy Mhy Uusimaan palvelukseen

    Mänty-Saimaa

  3. Tiedote Kolakan apurahoista ja valtuuston kokouksesta

    Tiedote Kolakan apurahoista ja valtuuston kokouksesta

    Mänty-Saimaa

2024 © Metsänhoitoyhdistykset