Ehdota ansioitunutta metsänhoitoyhdistystä Vuoden Kympiksi!

10.9.2018

Vuoden Kymppi on metsänhoitoyhdistysten tunnustus, joka myönnetään tänä vuonna kolmannen kerran. Aiemmin palkituiksi ovat tulleet Mhy Kymenlaakso (vuonna 2016) ja kenttäpäällikkö Arto Kosunen Mhy Pohjois-Savosta (vuonna 2017).

 

Vuoden Kympiksi valitaan joka toinen vuosi metsänhoitoyhdistys ja joka toinen vuosi metsänhoitoyhdistyksen toimihenkilö tai tiimi. Tänä vuonna Vuoden Kympiksi valitaan metsänhoitoyhdistys.

 

Metsänomistajilla sekä metsänhoitoyhdistysten ja MTK:n edustajilla on mahdollisuus ehdottaa mielestään ansioitunutta metsänhoitoyhdistystä Vuoden Kympiksi nettilomakkeella, jonka pääsee täyttämään TÄÄLLÄ. Ehdotus on tehtävä viimeistään sunnuntaina 23.9.2018. Ehdotuksen voi lähettää myös kirjepostilla osoitteeseen MTK ry / Anna-Rosa Asikainen, PL 510 (Simonkatu 6), 00101 Helsinki. Kuoreen tulisi laittaa merkintä ”Vuoden Kymppi 2018”.

 

Perustelut Vuoden Kympiksi valitsemiselle ovat vapaamuotoiset, mutta tunnustusta myönnettäessä korostetaan erityisesti ansioita metsänomistajien etujen ajamisessa sekä metsänomistajaorganisaation jäsenten ja muiden metsänomistajien palvelussa. Valinnassa otetaan huomioon myös saatu asiakaspalaute. Laitathan ehdotukseesi mukaan omat yhteystietosi mahdollisia lisätietoja varten.

 

Vuoden Kympin valitsee tehtyjen ehdotusten perusteella MTK:n metsäjohtokunta. Voittaja julkistetaan ja palkitaan 31.10.2018 pidettävässä metsävaltuuskunnan kokouksessa.

 

Kilpailuilmoitus on julkaistu metsänhoitoyhdistysten ja MTK:n verkkosivuilla, missä on myös linkki ehdotuksen tekemisessä käytettävään nettilomakkeeseen.

 

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä kilpailukoordinaattorina toimivaan Anna-RosaAsikaiseen (+358 40 920 9858, anna-rosa.asikainen@mtk.fi).