Bioaikarekka ja metsätaidot 22.7. Suomenniemellä

14.7.2017

Suomenneimen Myllysillassa (Kirkonkyläntie 290) järejstetään perinteiset metsätaitokilpailut 22.7. Metsätaidon lisäksi paikalle saapuu Bioaikarekka. Bioaika-tapahtumakiertue on metsäsektorin yhteinen lahja 100-vuotiaalle Suomelle ja Suomen nuorille.

 

Tapahtumakiertue kertoo vaikuttavasti Suomen valoisasta tulevaisuudesta. Tämä tulevaisuus rakentuu biotalouden varaan. Läpi Suomen ulottuvan tapahtumakiertueen ytimen muodostaa pyörillä kulkeva tiedekeskusnäyttely, Bioaika-rekka. Bioaikarekkaan pääsee tutustumaan klo 10-15 välisenä aikana. Bioaikarekan yhteydessä on myös Mhy Mänty-Saimaan toimihenkilöitä jututettavana ja lapsille on järjestetty oma "metsätaitorata" luontopolun muodossa. Jokainen radan kiertänyt palkitaan.

 

Metsätaitokilpailuun voi ilmoittautua paikan päällä klo 10 alkaen. Ensimmäinen kilpailijaryhmä lähtee maastoon klo 11. Arvonta- ja kilpailupalkintojen jako n. klo 14-15. Kilpailu on osallistujille maksuton.

 

Myllysillassa tarjolla omakustanteinen keittolounas ja nokipannukahvia sekä maukkaita muurinpohjalettuja. Kauriansalmen Kylät ry järjestää myös arpajaiset, jossa palkintoina suussa sulavaa ja käyttöesineitä.

 

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN NIIN METSÄISESSÄ KOITOKSESSA KUIN SUOMENNIEMELLÄ KUOLIMON VESISTÖN NATURA YMPÄRISTÖSSÄ!

 

Järj. Kauriansalmen Kylät ry ja Mhy Mänty-Saimaa ry