Valtuustovaaleissa äänestät nyt myös sähköisesti

04.11.2020

Marraskuussa äänestetään metsänhoitoyhdistyksiin uudet valtuustot seuraavaksi nelivuotiskaudeksi. Vaikuta MHY Lounametsän suuntaan ja anna äänesi puhua. Ensimmäistä kertaa voit äänestää myös sähköisesti. Palvelu on helppo käyttää ja tuttu monista valtakunnallisista edustajistovaaleista, joten tämän sujuvammin asiaa et voi hoitaa.

 

Ehdokkaisiin ja heidän ajatuksiinsa metsäalasta voit tutustua vaalisivuillamme. Varsinaisen vaalimateriaalin äänestystä varten saat postitse kotiin marraskuun alussa. Materiaali lähetetään kaikille täysi-ikäisille metsänhoitoyhdistyksen jäsenille, jotka ovat omistaneet metsätilan viimeistään 1.1.2020. Yhteisomistuksessa olevilla tiloilla, kuten yhtymillä on käytössään yksi yhteinen ääni. Materiaali lähetetään henkilölle, jonka tiedot on ilmoitettu mhy:n asiakasrekisteriin.

Varsinkin postiäänestystä käyttävien kannattaa huomiota suhteellisen hidas postin kulku ja palauttaa äänestyslipuke heti kun vaalimateriaali on saapunut ja ehdokas on selvillä. Näin varmistat, että äänesi ehtii mukaan vaaliin.

Sähköiseen äänestykseen pääset tästä