Valokuvauskilpailun voittajat

19.10.2017

Minun metsäni -valokuvauskilpailun voittajat

Alkuvuodesta metsänomistajille julistetun kuvakilpailun aiheena oli ”Minun metsäni”. Saimme hieman jatketun kilpailuajan päätyttyä 18 kpl hienoja kuvia teidän omista metsäkokemuksista. Kaikki kilpailuun osallistuneet kuvat kertovat hienoa tarinaa metsänomistajien hetkistä metsässä.

Kilpailun raatiin kuuluivat Mhy Lounametsän työntekijät: Pirjo Lönnqvist, Irja-Liisa Makkonen, Pekka Tolkki ja Kari Laiho. Kaikki raatilaiset pitivät kilpailun tasoa yleisesti hyvänä ja voittajakolmikosta oltiin melko yksimielisiä. Kalevi Ala-Hakulan ottama voittajakuva vangitsee hienon kolmiulotteisesti monimuotoisen metsän, sen myötä katsoja pääsee itse kävelemään aurinkopolkua pitkin metsän syvyyksiin. Hän on myös kolmanneksi sijoittuneen talvisen kuvan kuvaaja. Toiseksi kilpailussa sijoittui Jaakko Ruolan ottama kuva valkohäntäkauriin vasasta. Kuvakilpailun kuvista tullaan järjestämään valokuvanäyttely ja niihin pääsee tutustumaan myös Lounametsän ensi vuoden kalenterissa. Kaikkiaan 8. parasta kuvaa sijoituksineen löytyy kuvagalleriasta.

Kaikki oheiset kuvat ovat tekijänoikeuslain alaisia ja niihin tekijänoikeudet ovat niiden ottajilla. Kilpailuun osallistumalla ottajat ovat antaneet oikeuden käyttää kuvia mm. tällä nettisivulla.

 Aurinkopolku