Valokuvauskilpailu

19.3.2018

Metsänhoitoyhdistys Lounametsä järjestää tänäkin vuonna:

kaikille alueemme metsänomistajille ja heidän perheenjäsenillensä avoimen

valokuvauskilpailun, aiheena on ”Minun metsäni”

Kuvassa voi olla ihmisiä, eläimiä, kasveja tai puita metsässä. Kuva voi olla otettu omassa metsässä tai kuva omasta metsäkokemuksesta, vaikka kodin lähimetsässä. Yksi kuvaaja voi lähettää kilpailuun enintään 3 eri kuvaustilanteessa otettua valokuvaa.

Kilpailuun lähetettyjä valokuvia julkaistaan www-sivuillamme, kilpailun tiedotus- ja markkinointitarkoituksissa, niistä kootaan valokuvanäyttely, sekä valitaan 12 teemaan sopivaa otosta Mhy Lounametsän vuodelle 2019 painettavaan kalenteriin. Palkinto kilpailussa on voittajalle Metsurin työpäivä, lisäksi seuraavaksi tulleille tavarapalkintoja.

Kilpailun tarkemmat säännöt ja kuvan vaatimukset:

Minun metsäni -valokuvauskilpailun säännöt

  1. Kilpailukuvan tulee olla aiemmin julkaisematon kuva ja sen pitää olla otettu metsässä. Myös kuvan rinnakkaiskuvan (=samassa kuvaustilanteessa otettu kuva) ei saa olla aiemmin julkaistu.
  2. Kilpailun aihealueena on metsä teemalla ”Minun metsäni”. Kuva voi esittää esim. puita, eläimiä, ihmisiä, kasveja metsässä. Myös eri vuodenaikoina otettuja kuvia toivotaan kilpailuun.
  3. Kuvaajalla tulee olla täydet oikeudet kuvaan ja sen julkaisemiseen. Hän myös vastaa siitä, että kuvassa esiintyvät henkilöt ovat antaneet luvan sääntöjenmukaiseen julkaisemiseen. Kuvaajan tulee olla Mhy Lounametsän jäsen tai hänen perheenjäsenensä.
  4. Lähetettävän kuvan tulee perustua yhteen otokseen. Kuvia ei saa yhdistää, kuvasta ei saa poistaa tai lisätä elementtejä. Normaalit kuvan optimointiin liittyvät toiminnot ovat sallittuja.
  5. Kilpailuun lähetettyjä valokuvia julkaistaan ilman erillistä korvausta www-sivuillamme, kilpailun tiedotus- ja markkinointitarkoituksissa, niistä kootaan valokuvanäyttely, sekä valitaan 12 teemaan sopivaa otosta Mhy Lounametsän vuodelle 2019 painettavaan kalenteriin.
  6. Kilpailussa palkitaan kolme kuvaa. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden näin tahtoessaan palkita myös muita kilpailuun osallistuneita.
  7. Kilpailukuvat lähetetään 31.8.2018 mennessä digitaalisena tiedostona osoitteeseen: lounametsa@mhy.fi , viestin aiheeksi ”Minun metsäni -kuvakilpailu 2018”.
  8. Kilpailukuvat nimetään seuraavasti: kuvan nimi_kuvaajan sukunimi, Kuvaa lähetettäessä sähköpostiin kirjoitetaan myös seuraavat tiedot: Kilpailijan etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
  9. Digikuvat tulee toimittaa matalaresoluutiokuvina. Järjestäjä pyytää tarvittaessa kuvista korkearesoluutiokuvat (esim. 2480 x 3543 px /300 dpi).
  10. Kilpailun järjestäjällä on oikeus rajata kuvia tarpeen vaatiessa eri käyttötarkoituksiin (lähinnä kalenterikuvat vaakakuviksi kokoon 2480 x 3543 px /300 dpi).

Kuvagalleriassa poimintoja viime vuoden kilpailun sadosta. Kiitämme kaikkia kilpailuun osallistuneita!