Uusia etuja jäsenillemme!

lounametsa

MTK-hankinnat tarjoaa laajan kattauksen etuja Metsänhoitoyhdistysten, MTK:n ja SLC:n jäsenille. Etuihin on nyt lisätty myös Etra. Katso myös tulevat jäsenetupäivät ja kampanjat.

Uusi jäsenetu!

Metsänhoitoyhdistyksen jäsenenä saat alennusta koko Etran tuotevalikoimasta. Alennukset vaihtelevat tuoteryhmittäin (2-72 %), keskimääräinen alennus on 31 %. Saat alennuksen lisäksi käyttöösi erikoishinnoitellun, yli 8 000 käsin poimitun agrituotteen valikoiman. Valikoima hintoineen päivitetään kuukausittain. Kirjaudu sisään sivulle nähdäksesi agrituotteiden jäsenhinnat.

Yrittäjäjäsen (voimassaoleva y-tunnus tarvitaan)

Yrittäjäjäsenenä voit avata asiakastilin Etralle ja hyödyntää edun myymälän lisäksi myös verkkokaupassa. Kirjaudu ensin tälle sivulle, voit sen jälkeen avata asiakastilin Etralle. Kirjoita tilinavauslomakkeen lisätiedot kohtaan MTK Hankinnat.

Henkilöjäsen

Henkilöjäsenenä saat alennusta kaikista Etra Megacenter -myymälöistä näyttämällä voimassa olevaa jäsenkorttia kassalla. Lue uudesta jäsenedusta lisää: https://www.mtkhankinnat.fi/kaikki-edut/etra

Ahlsellin jäsenetupäivät 12.-18.2.2024

10 % lisäalennus normaalin jäsenedun lisäksi Ahlsellin verkkokaupassa ja myymälöissä 12.-18.2.2024. Avaa yritystili hyödyntääksesi verkkokaupan alennukset, henkilöjäsenenä saat alennuksen näyttämällä voimassa olevaa jäsenkorttia kassalla. Lue lisää edustasi: https://www.mtkhankinnat.fi/kaikki-jasenedut/ahlsell

Hydrauliikkapalvelut IKH:lta

Hydrauliikan letkuasennelmien valmistuspalvelu löytyy kaikista IKH:n omista myymälöistä. Löydät kaikki tarvitsemasi tarvikkeet nopeasti, samalla käynnillä, oli työmaasi sitten maa- ja metsätaloudessa, teollisuudessa, maanrakennuksessa tai rakentamisessa. Valikoimassa ratkaisut kaikenlaisiin tarpeisiin, olipa kyseessä sitten letkut, liittimet, venttiilit tai öljyt.
MTK:n, Mhy:n ja SLC:n jäsenenä saat 5-20 % jäsenalennusta kaikista IKH:n omista myymälöistä. Alennus vaihtelee tuoteryhmittäin. Alennusta saa myös 1.1.2024 lähtien kolmelta IKH:n jälleenmyyjältä: Lahden Traktorivaruste, Porvoon Mikrokulma ja Kotkan Mikrokulma.

Metsänomistajan edut

Etuja ja alennusta myös metsätöihin! Kokosimme parhaat edut yhteistyökumppaneiltamme yhdelle sivulle: https://www.mtkhankinnat.fi/ajankohtaista/tarvikkeet-metsatoihin 
Valikoimassa työkaluja, työvarusteita ja -vaatteita metsätöihin.

Ajankohtaista

 1. Lannoitus on tuottava sijoitus

  Lannoitus on tuottava sijoitus

  Lounametsä

  Metsälannoitus on sijoitus omaan metsään, joka maksaa itsensä takaisin korkojen kera. Tilaa lannoitus 31.3. mennessä, niin ehdit mukaan kevään yhteishankkeeseen!

  Lue lisää
 2. Palvelut ja neuvonta tärkein syy jäsenyyteen

  Palvelut ja neuvonta tärkein syy jäsenyyteen

  Lounametsä

  Metsänomistajajäsenet arvostavat jäsenyydessä eniten jäsenpalveluita ja omaa metsäasiantuntijaa. Lisäksi edunvalvonta ja ajankohtainen tieto nousivat tärkeiksi asioiksi viime vuoden lopulla teetetyssä jäsenkyselyssä. Runsas kolmannes kokee saavansa erittäin tai melko paljon vastinetta jäsenyydestä.

 3. Metsäveroilmoituksen jättöaika lähestyy - apua saat omasta metsänhoitoyhdistyksestäsi

  Metsäveroilmoituksen jättöaika lähestyy - apua saat omasta metsänhoitoyhdistyksestäsi

  Lounametsä

  Ota metsäveroasiat haltuun osallistumalla Mhy Lounametsän veroiltaan tai hyödynnä veropalveluamme. Pistä muistiin tärkeät päivämäärät. Metsäomaisuuden asiantuntijamme ovat käytettävissäsi!

2024 © Metsänhoitoyhdistykset