Uusia etuja jäsenillemme!

lounametsa

MTK-hankinnat tarjoaa laajan kattauksen etuja Metsänhoitoyhdistysten, MTK:n ja SLC:n jäsenille. Etuihin on nyt lisätty myös Etra. Katso myös tulevat jäsenetupäivät ja kampanjat.

Uusi jäsenetu!

Metsänhoitoyhdistyksen jäsenenä saat alennusta koko Etran tuotevalikoimasta. Alennukset vaihtelevat tuoteryhmittäin (2-72 %), keskimääräinen alennus on 31 %. Saat alennuksen lisäksi käyttöösi erikoishinnoitellun, yli 8 000 käsin poimitun agrituotteen valikoiman. Valikoima hintoineen päivitetään kuukausittain. Kirjaudu sisään sivulle nähdäksesi agrituotteiden jäsenhinnat.

Yrittäjäjäsen (voimassaoleva y-tunnus tarvitaan)

Yrittäjäjäsenenä voit avata asiakastilin Etralle ja hyödyntää edun myymälän lisäksi myös verkkokaupassa. Kirjaudu ensin tälle sivulle, voit sen jälkeen avata asiakastilin Etralle. Kirjoita tilinavauslomakkeen lisätiedot kohtaan MTK Hankinnat.

Henkilöjäsen

Henkilöjäsenenä saat alennusta kaikista Etra Megacenter -myymälöistä näyttämällä voimassa olevaa jäsenkorttia kassalla. Lue uudesta jäsenedusta lisää: https://www.mtkhankinnat.fi/kaikki-edut/etra

Ahlsellin jäsenetupäivät 12.-18.2.2024

10 % lisäalennus normaalin jäsenedun lisäksi Ahlsellin verkkokaupassa ja myymälöissä 12.-18.2.2024. Avaa yritystili hyödyntääksesi verkkokaupan alennukset, henkilöjäsenenä saat alennuksen näyttämällä voimassa olevaa jäsenkorttia kassalla. Lue lisää edustasi: https://www.mtkhankinnat.fi/kaikki-jasenedut/ahlsell

Hydrauliikkapalvelut IKH:lta

Hydrauliikan letkuasennelmien valmistuspalvelu löytyy kaikista IKH:n omista myymälöistä. Löydät kaikki tarvitsemasi tarvikkeet nopeasti, samalla käynnillä, oli työmaasi sitten maa- ja metsätaloudessa, teollisuudessa, maanrakennuksessa tai rakentamisessa. Valikoimassa ratkaisut kaikenlaisiin tarpeisiin, olipa kyseessä sitten letkut, liittimet, venttiilit tai öljyt.
MTK:n, Mhy:n ja SLC:n jäsenenä saat 5-20 % jäsenalennusta kaikista IKH:n omista myymälöistä. Alennus vaihtelee tuoteryhmittäin. Alennusta saa myös 1.1.2024 lähtien kolmelta IKH:n jälleenmyyjältä: Lahden Traktorivaruste, Porvoon Mikrokulma ja Kotkan Mikrokulma.

Metsänomistajan edut

Etuja ja alennusta myös metsätöihin! Kokosimme parhaat edut yhteistyökumppaneiltamme yhdelle sivulle: https://www.mtkhankinnat.fi/ajankohtaista/tarvikkeet-metsatoihin 
Valikoimassa työkaluja, työvarusteita ja -vaatteita metsätöihin.

Ajankohtaista

 1. Nyt on paikka vaikuttaa - asetu ehdolle

  Nyt on paikka vaikuttaa - asetu ehdolle

  Lounametsä

  Metsänhoitoyhdistyksen valtuustossa verkostoidut ja kasvatat tietoa metsistä. Jäsenillämme on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus päästä vaikuttamaan metsäasioihin ja metsänomistajan tulevaisuuteen.

  Lue lisää
 2. Mhy Lounametsä palvelee myös kesällä

  Mhy Lounametsä palvelee myös kesällä

  Lounametsä

  Palvelemme metsänomistajia myös kesällä. Katso kesän palveluajat ja yhteystiedot ohesta. Mhy Lounametsä toivottaa oikein ihanaa kesää!

 3. Mhy Lounametsä mukana paikallisissa tapahtumissa elokuussa

  Mhy Lounametsä mukana paikallisissa tapahtumissa elokuussa

  Lounametsä

  Mhy Lounametsä on mukana Mynämäen ja Eurajoen markkinoilla. Tule tapaamaan metsäasiantuntijoitamme ja osallistumaan leikkimieliseen kisailuun. Mukavat palkinnot!

2024 © Metsänhoitoyhdistykset