Uusi metsätietojärjestelmä käyttöön syyskuussa

lounametsa

Mhy Lounametsä siirtyy syyskuussa käyttämään uutta Leafpoint-metsätietojärjestelmää. ”Uuden ohjelmiston avulla pystymme tarjoamaan käyttöönoton vaatiman siirtymäajan jälkeen entistä parempaa ja monikanavaisempaa palvelua”, kertoo Mhy Lounametsän johtaja Hannu Justen.

Leafpoint tulee tarjoamaan saumattoman yhteyden metsänhoitoyhdistysten käyttämään OmaMetsään, joka on metsänomistajille tarkoitettu verkkopalvelu. Yhdessä OmaMetsä-palvelun kanssa LeafPoint tulee tarjoamaan Mhy-kentälle kilpailuetua ja loikan suoraan digitalisaation kärkeen.

Miten siirtymävaihe näkyy metsänomistajalle?

– Olemme valmistautuneet tulevaan muutokseen pitkin vuotta, mutta suuret muutokset tarvitsevat aina aikaa ja resursseja. Uudet järjestelmät vaativat toimihenkilöiltä uusien toimintojen opiskelua, joten muutoksella tulee olemaan hetkellisiä vaikutuksia myös käytännön toimintaamme syksyn aikana. Ohjelmistovaihdoksen edellyttämät koulutukset käynnistyvät viikolta 34 lähtien, ja varsinaisella käyttöönottoviikolla rauhoitamme useamman päivän kouluttautumiseen, Mhy Lounametsän johtaja Hannu Justen kertoo. Hän toivoo metsänomistajilta ymmärrystä tähän isoon muutokseen.

Asiakaspalvelumme ja toimistomme ovat suljettuina 12.–14.9. välisen ajan johtuen koulutuksista.

LeafPoint on täysin suomalainen metsäjärjestelmä, jonka takana ovat metsäalan järjestelmäkehittäjät Bitcomp Oy ja Pinja Solutions Oy.

Ajankohtaista

 1. Olemme koulutuksessa 12.-14.9.

  Olemme koulutuksessa 12.-14.9.

  Lounametsä

  Toimistomme ja asiakaspalvelumme ovat suljettuina koulutuksen vuoksi ti 12. - to 14.9. Pyydämme yhteydenotot sähköpostilla tai jätä asiantuntijalle viesti vastaajaan.

  Lue lisää
 2. Myrsky riepottelee - tarkasta tuhot

  Myrsky riepottelee - tarkasta tuhot

  Lounametsä

  Metsätuholaki velvoittaa metsänomistajia korjaamaan myrskytuhopuut, jos lain määrittelemät rajat ylittyvät. Mhy Lounametsä suosittelee tarkastamaan tilanteen pikaisesti myrskyn jälkeen.

 3. Mhy Lounametsä mukana markkinoilla

  Mhy Lounametsä mukana Kustavin Lohimarkkinoilla ja Eurajoen markkinoilla elokuussa

  Lounametsä

  Tervetuloa tapaamaan metsäasiantuntijoitamme Kustavin Lohimarkkinoille ja Eurajoen markkinoille elokuussa. Meiltä saat neuvot hyvään ja monimuotoiseen metsänhoitoon tai kannattavaan puukauppaan. Samalla voit osallistua arvontaan, nähdään markkinoilla!

2023 © Metsänhoitoyhdistykset