Uusi metsätietojärjestelmä käyttöön syyskuussa

lounametsa

Mhy Lounametsä siirtyy syyskuussa käyttämään uutta Leafpoint-metsätietojärjestelmää. ”Uuden ohjelmiston avulla pystymme tarjoamaan käyttöönoton vaatiman siirtymäajan jälkeen entistä parempaa ja monikanavaisempaa palvelua”, kertoo Mhy Lounametsän johtaja Hannu Justen.

Leafpoint tulee tarjoamaan saumattoman yhteyden metsänhoitoyhdistysten käyttämään OmaMetsään, joka on metsänomistajille tarkoitettu verkkopalvelu. Yhdessä OmaMetsä-palvelun kanssa LeafPoint tulee tarjoamaan Mhy-kentälle kilpailuetua ja loikan suoraan digitalisaation kärkeen.

Miten siirtymävaihe näkyy metsänomistajalle?

– Olemme valmistautuneet tulevaan muutokseen pitkin vuotta, mutta suuret muutokset tarvitsevat aina aikaa ja resursseja. Uudet järjestelmät vaativat toimihenkilöiltä uusien toimintojen opiskelua, joten muutoksella tulee olemaan hetkellisiä vaikutuksia myös käytännön toimintaamme syksyn aikana. Ohjelmistovaihdoksen edellyttämät koulutukset käynnistyvät viikolta 34 lähtien, ja varsinaisella käyttöönottoviikolla rauhoitamme useamman päivän kouluttautumiseen, Mhy Lounametsän johtaja Hannu Justen kertoo. Hän toivoo metsänomistajilta ymmärrystä tähän isoon muutokseen.

Asiakaspalvelumme ja toimistomme ovat suljettuina 12.–14.9. välisen ajan johtuen koulutuksista.

LeafPoint on täysin suomalainen metsäjärjestelmä, jonka takana ovat metsäalan järjestelmäkehittäjät Bitcomp Oy ja Pinja Solutions Oy.

Ajankohtaista

  1. Nyt on paikka vaikuttaa - asetu ehdolle

    Nyt on paikka vaikuttaa - asetu ehdolle

    Lounametsä

    Metsänhoitoyhdistyksen valtuustossa verkostoidut ja kasvatat tietoa metsistä. Jäsenillämme on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus päästä vaikuttamaan metsäasioihin ja metsänomistajan tulevaisuuteen.

    Lue lisää
  2. Mhy Lounametsä palvelee myös kesällä

    Mhy Lounametsä palvelee myös kesällä

    Lounametsä

    Palvelemme metsänomistajia myös kesällä. Katso kesän palveluajat ja yhteystiedot ohesta. Mhy Lounametsä toivottaa oikein ihanaa kesää!

  3. Mhy Lounametsä mukana paikallisissa tapahtumissa elokuussa

    Mhy Lounametsä mukana paikallisissa tapahtumissa elokuussa

    Lounametsä

    Mhy Lounametsä on mukana Mynämäen ja Eurajoen markkinoilla. Tule tapaamaan metsäasiantuntijoitamme ja osallistumaan leikkimieliseen kisailuun. Mukavat palkinnot!

2024 © Metsänhoitoyhdistykset