Toimihenkilöuutisia

lounametsa

Metsäasiantuntijaorganisaatiomme on muuttunut 1.1.2024 alkaen. Myyntiä ja asiakkuuksia vetää jatkossa asiakkuuspäällikkö. Tavoitteena on selkeyttää ja yhtenäistää toimintatapoja eri alueilla sekä palvella asiakkaita entistä paremmin.

Lounametsän organisaatiorakenteeseen on pitkälti vaikuttanut sen historia, ja vuosien saatossa useiden yhdistysten yhdistymiset. Myös myyntitiimejä on ollut useampia. Tämän vuoden alusta toimimme yhtenäisemmällä organisaatiolla, kun nykyiset kolme myyntitiimiä ”sulautuivat” yhdeksi.

Metsäasiantuntijaorganisaatiota vetää jatkossa yksi asiakkuuspäällikkö, joka vastaa myynnistä, asiakkuuksista ja asiakaskokemuksesta. Tähän tehtävään on valittu 1.1. alkaen Ilkka Vuoristo, joka on aiemmin toiminut Lounametsässä tiiminvetäjänä ja metsäasiantuntijana.

Mitä muutos tarkoittaa

– Muutos tulee sisäisesti selkeyttämään ja yhtenäistämään toimintatapoja. Panostamme enemmän johtamiseen ja metsäasiantuntijoiden tukemiseen. Uskon, että tämä näkyy myöhemmin asiakkaillemme myös entistä parempana palveluna, kuvailee Mhy Lounametsän johtaja, Hannu Justen.

Pääosa metsäasiantuntijoista jatkaa nykyisten vastuuasiakkaidensa parissa, mutta joitakin muutoksia vastuualueisiin on tullut. Esimerkiksi nykyisistä tiiminvetäjistä Kari Laiho ja Tapani Holmijoki keskittyvät jatkossa erityisasiantuntijoina pelkästään metsäomaisuuden palveluihin, joiden kysyntä on kovasti kasvanut. Myös osa-aikaeläkkeelle siirtymiset vaikuttavat jonkin verran vastuualueisiin.

Lounametsässä toimii lähes 20 metsäasiantuntijaa, jotka tuntevat paikalliset olosuhteet ja metsät. Paikallinen asiakaspalvelu onkin Lounametsän vahvuus, mitä asiakkaat arvostavat, ja josta aiotaan jatkossakin pitää kiinni. Paikallisuus ei katoa, vaikka tiimit vähenevät.

Ajankohtaista

  1. Puukauppa onnistuu, kun valmistaudut ajoissa

    Puukauppa onnistuu, kun valmistaudut ajoissa

    Lounametsä

    Puulla on nyt kysyntää, mutta ostajien hintaerot voivat olla suuria. Paikallisen puumarkkinatilanteen saat parhaiten selville oman alueesi metsäasiantuntijalta.

    Lue lisää
  2. Ota uusiutuvan energian asiat haltuun

    Ota uusiutuvan energian asiat haltuun

    Lounametsä

    Millaisia ratkaisuja Lounais-Suomessa on tehty ja tehdään jatkossa uusiutuvaan energiaan liittyen? Mahtuuko metsiin vielä tuuli- ja aurinkovoimaa? Mikä on metsäenergian rooli tuuli- ja aurinkovoiman rinnalle?

  3. Osallistu jatkuvan kasvatuksen hakkuu -tapahtumaan

    Osallistu jatkuvan kasvatuksen hakkuu -tapahtumaan

    Lounametsä

    Onko jatkuva kasvatus vastaus tulevaisuuden metsätalouden haasteisiin vai hakkuutapa muiden joukossa? Tule tutustumaan jatkuvan kasvatuksen kohteeseen Raumalle ke 27.3.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset