Toimihenkilöuutisia

lounametsa

Metsäasiantuntijaorganisaatiomme on muuttunut 1.1.2024 alkaen. Myyntiä ja asiakkuuksia vetää jatkossa asiakkuuspäällikkö. Tavoitteena on selkeyttää ja yhtenäistää toimintatapoja eri alueilla sekä palvella asiakkaita entistä paremmin.

Lounametsän organisaatiorakenteeseen on pitkälti vaikuttanut sen historia, ja vuosien saatossa useiden yhdistysten yhdistymiset. Myös myyntitiimejä on ollut useampia. Tämän vuoden alusta toimimme yhtenäisemmällä organisaatiolla, kun nykyiset kolme myyntitiimiä ”sulautuivat” yhdeksi.

Metsäasiantuntijaorganisaatiota vetää jatkossa yksi asiakkuuspäällikkö, joka vastaa myynnistä, asiakkuuksista ja asiakaskokemuksesta. Tähän tehtävään on valittu 1.1. alkaen Ilkka Vuoristo, joka on aiemmin toiminut Lounametsässä tiiminvetäjänä ja metsäasiantuntijana.

Mitä muutos tarkoittaa

– Muutos tulee sisäisesti selkeyttämään ja yhtenäistämään toimintatapoja. Panostamme enemmän johtamiseen ja metsäasiantuntijoiden tukemiseen. Uskon, että tämä näkyy myöhemmin asiakkaillemme myös entistä parempana palveluna, kuvailee Mhy Lounametsän johtaja, Hannu Justen.

Pääosa metsäasiantuntijoista jatkaa nykyisten vastuuasiakkaidensa parissa, mutta joitakin muutoksia vastuualueisiin on tullut. Esimerkiksi nykyisistä tiiminvetäjistä Kari Laiho ja Tapani Holmijoki keskittyvät jatkossa erityisasiantuntijoina pelkästään metsäomaisuuden palveluihin, joiden kysyntä on kovasti kasvanut. Myös osa-aikaeläkkeelle siirtymiset vaikuttavat jonkin verran vastuualueisiin.

Lounametsässä toimii lähes 20 metsäasiantuntijaa, jotka tuntevat paikalliset olosuhteet ja metsät. Paikallinen asiakaspalvelu onkin Lounametsän vahvuus, mitä asiakkaat arvostavat, ja josta aiotaan jatkossakin pitää kiinni. Paikallisuus ei katoa, vaikka tiimit vähenevät.

Ajankohtaista

 1. Lannoitus on tuottava sijoitus

  Lannoitus on tuottava sijoitus

  Lounametsä

  Metsälannoitus on sijoitus omaan metsään, joka maksaa itsensä takaisin korkojen kera. Tilaa lannoitus 31.3. mennessä, niin ehdit mukaan kevään yhteishankkeeseen!

  Lue lisää
 2. Palvelut ja neuvonta tärkein syy jäsenyyteen

  Palvelut ja neuvonta tärkein syy jäsenyyteen

  Lounametsä

  Metsänomistajajäsenet arvostavat jäsenyydessä eniten jäsenpalveluita ja omaa metsäasiantuntijaa. Lisäksi edunvalvonta ja ajankohtainen tieto nousivat tärkeiksi asioiksi viime vuoden lopulla teetetyssä jäsenkyselyssä. Runsas kolmannes kokee saavansa erittäin tai melko paljon vastinetta jäsenyydestä.

 3. Uusia etuja jäsenillemme!

  Uusia etuja jäsenillemme!

  Lounametsä

  Iloisia uutisia jäsenille! MTK-hankintojen jäsenedut kasvoivat jälleen. Jäsenyys kannattaa aina!

2024 © Metsänhoitoyhdistykset