Toimihenkilöuutisia

lounametsa

Metsäasiantuntijaorganisaatiomme on muuttunut 1.1.2024 alkaen. Myyntiä ja asiakkuuksia vetää jatkossa asiakkuuspäällikkö. Tavoitteena on selkeyttää ja yhtenäistää toimintatapoja eri alueilla sekä palvella asiakkaita entistä paremmin.

Lounametsän organisaatiorakenteeseen on pitkälti vaikuttanut sen historia, ja vuosien saatossa useiden yhdistysten yhdistymiset. Myös myyntitiimejä on ollut useampia. Tämän vuoden alusta toimimme yhtenäisemmällä organisaatiolla, kun nykyiset kolme myyntitiimiä ”sulautuivat” yhdeksi.

Metsäasiantuntijaorganisaatiota vetää jatkossa yksi asiakkuuspäällikkö, joka vastaa myynnistä, asiakkuuksista ja asiakaskokemuksesta. Tähän tehtävään on valittu 1.1. alkaen Ilkka Vuoristo, joka on aiemmin toiminut Lounametsässä tiiminvetäjänä ja metsäasiantuntijana.

Mitä muutos tarkoittaa

– Muutos tulee sisäisesti selkeyttämään ja yhtenäistämään toimintatapoja. Panostamme enemmän johtamiseen ja metsäasiantuntijoiden tukemiseen. Uskon, että tämä näkyy myöhemmin asiakkaillemme myös entistä parempana palveluna, kuvailee Mhy Lounametsän johtaja, Hannu Justen.

Pääosa metsäasiantuntijoista jatkaa nykyisten vastuuasiakkaidensa parissa, mutta joitakin muutoksia vastuualueisiin on tullut. Esimerkiksi nykyisistä tiiminvetäjistä Kari Laiho ja Tapani Holmijoki keskittyvät jatkossa erityisasiantuntijoina pelkästään metsäomaisuuden palveluihin, joiden kysyntä on kovasti kasvanut. Myös osa-aikaeläkkeelle siirtymiset vaikuttavat jonkin verran vastuualueisiin.

Lounametsässä toimii lähes 20 metsäasiantuntijaa, jotka tuntevat paikalliset olosuhteet ja metsät. Paikallinen asiakaspalvelu onkin Lounametsän vahvuus, mitä asiakkaat arvostavat, ja josta aiotaan jatkossakin pitää kiinni. Paikallisuus ei katoa, vaikka tiimit vähenevät.

Ajankohtaista

  1. Nyt on paikka vaikuttaa - asetu ehdolle

    Nyt on paikka vaikuttaa - asetu ehdolle

    Lounametsä

    Metsänhoitoyhdistyksen valtuustossa verkostoidut ja kasvatat tietoa metsistä. Jäsenillämme on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus päästä vaikuttamaan metsäasioihin ja metsänomistajan tulevaisuuteen.

    Lue lisää
  2. Mhy Lounametsä palvelee myös kesällä

    Mhy Lounametsä palvelee myös kesällä

    Lounametsä

    Palvelemme metsänomistajia myös kesällä. Katso kesän palveluajat ja yhteystiedot ohesta. Mhy Lounametsä toivottaa oikein ihanaa kesää!

  3. Mhy Lounametsä mukana paikallisissa tapahtumissa elokuussa

    Mhy Lounametsä mukana paikallisissa tapahtumissa elokuussa

    Lounametsä

    Mhy Lounametsä on mukana Mynämäen ja Eurajoen markkinoilla. Tule tapaamaan metsäasiantuntijoitamme ja osallistumaan leikkimieliseen kisailuun. Mukavat palkinnot!

2024 © Metsänhoitoyhdistykset