Toimihenkilöuutisia

lounametsa

Jussi Heinonen aloitti viime vuoden lopulla Turku-tiimin avustavana metsäasiantuntijana.

Viime marraskuussa lisäresurssina Turku-tiimissä metsäasiantuntijan tehtävässä aloitti Jussi Heinonen. Hän on kotoisin Salosta ja valmistumassa metsätalousinsinööriksi. Jussi on lähtenyt liikkeelle kuljetuspuolelta ja hankkinut kannukset myös metsurina. Hän tykkää työskennellä omatoimisesti ja viihtyy metsässä myös silloin, kun aurinko ei paista pilvettömältä taivaalta. Harrastukset kuluvat monipuolisesti metsässä nekin: metsästystä ja kalastusta, juoksua, pyöräilyä, maastoautoilua ja kuntosalia. Terveisinä metsänomistajille Jussi haluaa kertoa: ”Metsurina työskennellessä eteen tuli usein kohteita, joissa taimikonhoito oli laiminlyöty täysin. Kallis uudistusinvestointi oli usein mennyt hukkaan, kun istutetut taimet olivat tukehtuneet kilpailussa. Raivaussahatyö on myös sitä kalliimpaa mitä myöhemmin se tehdään, joten olemalla ajoissa säästää myös rahaa!

Hanna Rautanen aloitti metsäasiantuntijan tehtävässä Vakka-tiimissä ja palvelee metsänomistajia Mynämäen alueella.

Tammikuussa Vakka-tiimissä metsäasiantuntijana aloitti Hanna Rautanen. Hänen tehtäviinsä kuuluvat metsänomistajien neuvonta, puukauppa ja metsänhoitopalveluiden myynti Mynämäen alueella. Luonteeltaan rivakka ja huumorintajuinen Hanna valmistui metsätalousinsinööriksi joulukuussa Evolta. Hannalla on myös asiakaspalvelutaustaa, sillä hän on ehtinyt työskennellä useamman vuoden kotikulmilla Kanta-Hämeessä myös kaupan alalla. Veto metsäalalle on kuitenkin sukuvika, sillä suvusta löytyy useampia metsäalalla työskenteleviä. Vapaa-ajalla Hanna viettää aikaa koiran kanssa treenaten tokoa ja metsäjälkeä. Kesät kuluvat retkeilyn merkeissä. Lisäksi Hanna on mukana yhdistystoiminnassa, pääosin webmasterina sekä somegrafiikoiden tekijänä. Hanna odottaa innolla tutustuvansa
alueensa metsänomistajiin. Myös hän kantaa huolta taimikonhoidosta, ja kannustaa: ”Oikea-aikainen hoito on
investointi tulevaisuuteen!

Ajankohtaista

 1. Olemme koulutuksessa 12.-14.9.

  Olemme koulutuksessa 12.-14.9.

  Lounametsä

  Toimistomme ja asiakaspalvelumme ovat suljettuina koulutuksen vuoksi ti 12. - to 14.9. Pyydämme yhteydenotot sähköpostilla tai jätä asiantuntijalle viesti vastaajaan.

  Lue lisää
 2. Uusi metsätietojärjestelmä käyttöön syyskuussa

  Uusi metsätietojärjestelmä käyttöön syyskuussa

  Lounametsä

  Mhy Lounametsä siirtyy syyskuussa käyttämään uutta Leafpoint-metsätietojärjestelmää. ”Uuden ohjelmiston avulla pystymme tarjoamaan käyttöönoton vaatiman siirtymäajan jälkeen entistä parempaa ja monikanavaisempaa palvelua”, kertoo Mhy Lounametsän johtaja Hannu Justen.

 3. Myrsky riepottelee - tarkasta tuhot

  Myrsky riepottelee - tarkasta tuhot

  Lounametsä

  Metsätuholaki velvoittaa metsänomistajia korjaamaan myrskytuhopuut, jos lain määrittelemät rajat ylittyvät. Mhy Lounametsä suosittelee tarkastamaan tilanteen pikaisesti myrskyn jälkeen.

2023 © Metsänhoitoyhdistykset