Toimihenkilöuutisia

lounametsa

Jussi Heinonen aloitti viime vuoden lopulla Turku-tiimin avustavana metsäasiantuntijana.

Viime marraskuussa lisäresurssina Turku-tiimissä metsäasiantuntijan tehtävässä aloitti Jussi Heinonen. Hän on kotoisin Salosta ja valmistumassa metsätalousinsinööriksi. Jussi on lähtenyt liikkeelle kuljetuspuolelta ja hankkinut kannukset myös metsurina. Hän tykkää työskennellä omatoimisesti ja viihtyy metsässä myös silloin, kun aurinko ei paista pilvettömältä taivaalta. Harrastukset kuluvat monipuolisesti metsässä nekin: metsästystä ja kalastusta, juoksua, pyöräilyä, maastoautoilua ja kuntosalia. Terveisinä metsänomistajille Jussi haluaa kertoa: ”Metsurina työskennellessä eteen tuli usein kohteita, joissa taimikonhoito oli laiminlyöty täysin. Kallis uudistusinvestointi oli usein mennyt hukkaan, kun istutetut taimet olivat tukehtuneet kilpailussa. Raivaussahatyö on myös sitä kalliimpaa mitä myöhemmin se tehdään, joten olemalla ajoissa säästää myös rahaa!

Hanna Rautanen aloitti metsäasiantuntijan tehtävässä Vakka-tiimissä ja palvelee metsänomistajia Mynämäen alueella.

Tammikuussa Vakka-tiimissä metsäasiantuntijana aloitti Hanna Rautanen. Hänen tehtäviinsä kuuluvat metsänomistajien neuvonta, puukauppa ja metsänhoitopalveluiden myynti Mynämäen alueella. Luonteeltaan rivakka ja huumorintajuinen Hanna valmistui metsätalousinsinööriksi joulukuussa Evolta. Hannalla on myös asiakaspalvelutaustaa, sillä hän on ehtinyt työskennellä useamman vuoden kotikulmilla Kanta-Hämeessä myös kaupan alalla. Veto metsäalalle on kuitenkin sukuvika, sillä suvusta löytyy useampia metsäalalla työskenteleviä. Vapaa-ajalla Hanna viettää aikaa koiran kanssa treenaten tokoa ja metsäjälkeä. Kesät kuluvat retkeilyn merkeissä. Lisäksi Hanna on mukana yhdistystoiminnassa, pääosin webmasterina sekä somegrafiikoiden tekijänä. Hanna odottaa innolla tutustuvansa
alueensa metsänomistajiin. Myös hän kantaa huolta taimikonhoidosta, ja kannustaa: ”Oikea-aikainen hoito on
investointi tulevaisuuteen!

Ajankohtaista

 1. Metsäkiinteistöjen hinnat historiallisen korkealla

  Metsäkiinteistöjen hinnat historiallisen korkealla

  Lounametsä

  Länsi-Suomen Metsätilat Oy LKV on toimialueensa suurin maaseutukiinteistöjen välittäjä. Yhtiön kehitys jatkui positiivisena myös vuonna 2022, vaikka maailmantilanne pandemian ja sodan vuoksi haastaakin. Länsi-Suomen Metsätilojen toimitusjohtaja, Jukka Pusa luonnehtii päättynyttä vuotta metsän osalta hyväksi ja muiden kiinteistöjen kannalta vaikeaksi.

  Lue lisää
 2. Metsäveroilmoituksen jättöaika lähestyy - apua saat omasta metsänhoitoyhdistyksestäsi

  Metsäveroilmoituksen jättöaika lähestyy - apua saat omasta metsänhoitoyhdistyksestäsi

  Lounametsä

  Ota metsäveroasiat haltuun osallistumalla Mhy Lounametsän veroiltaan tai hyödynnä veropalveluamme. Pistä muistiin tärkeät päivämäärät. Metsäomaisuuden asiantuntijamme ovat käytettävissäsi!

 3. Hanna Pyhärannalle MTK:n metsävaltuuskunnan ansiomerkki

  Hanna Pyhärannalle MTK:n metsävaltuuskunnan ansiomerkki

  Lounametsä

  Metsänhoitoyhdistys Lounametsän hallituksessa pitkään toiminut Hanna Pyhäranta palkittiin MTK:n metsävaltuuskunnan ansiomerkillä.

2023 © Metsänhoitoyhdistykset