Toimihenkilöuutisia

lounametsa

Jussi Heinonen aloitti viime vuoden lopulla Turku-tiimin avustavana metsäasiantuntijana.

Viime marraskuussa lisäresurssina Turku-tiimissä metsäasiantuntijan tehtävässä aloitti Jussi Heinonen. Hän on kotoisin Salosta ja valmistumassa metsätalousinsinööriksi. Jussi on lähtenyt liikkeelle kuljetuspuolelta ja hankkinut kannukset myös metsurina. Hän tykkää työskennellä omatoimisesti ja viihtyy metsässä myös silloin, kun aurinko ei paista pilvettömältä taivaalta. Harrastukset kuluvat monipuolisesti metsässä nekin: metsästystä ja kalastusta, juoksua, pyöräilyä, maastoautoilua ja kuntosalia. Terveisinä metsänomistajille Jussi haluaa kertoa: ”Metsurina työskennellessä eteen tuli usein kohteita, joissa taimikonhoito oli laiminlyöty täysin. Kallis uudistusinvestointi oli usein mennyt hukkaan, kun istutetut taimet olivat tukehtuneet kilpailussa. Raivaussahatyö on myös sitä kalliimpaa mitä myöhemmin se tehdään, joten olemalla ajoissa säästää myös rahaa!

Hanna Rautanen aloitti metsäasiantuntijan tehtävässä Vakka-tiimissä ja palvelee metsänomistajia Mynämäen alueella.

Tammikuussa Vakka-tiimissä metsäasiantuntijana aloitti Hanna Rautanen. Hänen tehtäviinsä kuuluvat metsänomistajien neuvonta, puukauppa ja metsänhoitopalveluiden myynti Mynämäen alueella. Luonteeltaan rivakka ja huumorintajuinen Hanna valmistui metsätalousinsinööriksi joulukuussa Evolta. Hannalla on myös asiakaspalvelutaustaa, sillä hän on ehtinyt työskennellä useamman vuoden kotikulmilla Kanta-Hämeessä myös kaupan alalla. Veto metsäalalle on kuitenkin sukuvika, sillä suvusta löytyy useampia metsäalalla työskenteleviä. Vapaa-ajalla Hanna viettää aikaa koiran kanssa treenaten tokoa ja metsäjälkeä. Kesät kuluvat retkeilyn merkeissä. Lisäksi Hanna on mukana yhdistystoiminnassa, pääosin webmasterina sekä somegrafiikoiden tekijänä. Hanna odottaa innolla tutustuvansa
alueensa metsänomistajiin. Myös hän kantaa huolta taimikonhoidosta, ja kannustaa: ”Oikea-aikainen hoito on
investointi tulevaisuuteen!

Ajankohtaista

  1. Nyt on paikka vaikuttaa - asetu ehdolle

    Nyt on paikka vaikuttaa - asetu ehdolle

    Lounametsä

    Metsänhoitoyhdistyksen valtuustossa verkostoidut ja kasvatat tietoa metsistä. Jäsenillämme on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus päästä vaikuttamaan metsäasioihin ja metsänomistajan tulevaisuuteen.

    Lue lisää
  2. Mhy Lounametsä palvelee myös kesällä

    Mhy Lounametsä palvelee myös kesällä

    Lounametsä

    Palvelemme metsänomistajia myös kesällä. Katso kesän palveluajat ja yhteystiedot ohesta. Mhy Lounametsä toivottaa oikein ihanaa kesää!

  3. Mhy Lounametsä mukana paikallisissa tapahtumissa elokuussa

    Mhy Lounametsä mukana paikallisissa tapahtumissa elokuussa

    Lounametsä

    Mhy Lounametsä on mukana Mynämäen ja Eurajoen markkinoilla. Tule tapaamaan metsäasiantuntijoitamme ja osallistumaan leikkimieliseen kisailuun. Mukavat palkinnot!

2024 © Metsänhoitoyhdistykset