Ota uusiutuvan energian asiat haltuun

lounametsa

Osallistu Suomen metsäkeskuksen ja MTK Metsänomistajien uusiutuvan energian 3-osaiseen webinaarikoulutukseen, ja ota uusiutuvan energian asiat haltuun!

Millaisia ratkaisuja Lounais-Suomessa on tehty ja tehdään jatkossa uusiutuvaan energiaan liittyen? Mahtuuko metsiin vielä tuuli- ja aurinkovoimaa? Mikä on metsäenergian rooli tuuli- ja aurinkovoiman rinnalle?

Tiistaina 9.4. klo 9.15–11.00 Metsäenergian tarve räjähti puun tuonnin hiipuessa.
Ilmoittaudu: Miten Lounais-Suomi tuottaa uusiutuvaa energiaa?–Metsäenergian tarve räjähti puun tuonnin hiipuessa (lyyti.fi)


Tiistaina 16.4. klo 9.15–11.00 Tuulivoimassa suunnittelusta kohti käytännön toteutusta
. Ilmoittaudu: Miten Lounais-Suomi tuottaa uusiutuvaa energiaa?–Tuulivoimassa suunnittelusta kohti käytännön toteutusta (lyyti.fi)

Tiistaina 23.4. klo 9.15–11.00 Aurinkovoiman tuotannossa säteilevää kasvua. Ilmoittaudu: Miten Lounais-Suomi tuottaa uusiutuvaa energiaa?-Aurinkovoiman tuotannossa säteilevää kasvua (lyyti.fi)

Webinaarisarja järjestetään osana Lounais-Suomen metsäohjelman toimeenpanoa ja se on osallistujille maksuton.

Ilmoittautuminen viimeistään kutakin sarjan osaa edeltävänä päivänä klo 12 mennessä.

Ajankohtaista

 1. Nyt on paikka vaikuttaa - asetu ehdolle

  Nyt on paikka vaikuttaa - asetu ehdolle

  Lounametsä

  Metsänhoitoyhdistyksen valtuustossa verkostoidut ja kasvatat tietoa metsistä. Jäsenillämme on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus päästä vaikuttamaan metsäasioihin ja metsänomistajan tulevaisuuteen.

  Lue lisää
 2. Mhy Lounametsä palvelee myös kesällä

  Mhy Lounametsä palvelee myös kesällä

  Lounametsä

  Palvelemme metsänomistajia myös kesällä. Katso kesän palveluajat ja yhteystiedot ohesta. Mhy Lounametsä toivottaa oikein ihanaa kesää!

 3. Mhy Lounametsä mukana paikallisissa tapahtumissa elokuussa

  Mhy Lounametsä mukana paikallisissa tapahtumissa elokuussa

  Lounametsä

  Mhy Lounametsä on mukana Mynämäen ja Eurajoen markkinoilla. Tule tapaamaan metsäasiantuntijoitamme ja osallistumaan leikkimieliseen kisailuun. Mukavat palkinnot!

2024 © Metsänhoitoyhdistykset