Ota uusiutuvan energian asiat haltuun

lounametsa

Osallistu Suomen metsäkeskuksen ja MTK Metsänomistajien uusiutuvan energian 3-osaiseen webinaarikoulutukseen, ja ota uusiutuvan energian asiat haltuun!

Millaisia ratkaisuja Lounais-Suomessa on tehty ja tehdään jatkossa uusiutuvaan energiaan liittyen? Mahtuuko metsiin vielä tuuli- ja aurinkovoimaa? Mikä on metsäenergian rooli tuuli- ja aurinkovoiman rinnalle?

Tiistaina 9.4. klo 9.15–11.00 Metsäenergian tarve räjähti puun tuonnin hiipuessa.
Ilmoittaudu: Miten Lounais-Suomi tuottaa uusiutuvaa energiaa?–Metsäenergian tarve räjähti puun tuonnin hiipuessa (lyyti.fi)


Tiistaina 16.4. klo 9.15–11.00 Tuulivoimassa suunnittelusta kohti käytännön toteutusta
. Ilmoittaudu: Miten Lounais-Suomi tuottaa uusiutuvaa energiaa?–Tuulivoimassa suunnittelusta kohti käytännön toteutusta (lyyti.fi)

Tiistaina 23.4. klo 9.15–11.00 Aurinkovoiman tuotannossa säteilevää kasvua. Ilmoittaudu: Miten Lounais-Suomi tuottaa uusiutuvaa energiaa?-Aurinkovoiman tuotannossa säteilevää kasvua (lyyti.fi)

Webinaarisarja järjestetään osana Lounais-Suomen metsäohjelman toimeenpanoa ja se on osallistujille maksuton.

Ilmoittautuminen viimeistään kutakin sarjan osaa edeltävänä päivänä klo 12 mennessä.

Ajankohtaista

  1. Nyt on paikka vaikuttaa - asetu ehdolle

    Nyt on paikka vaikuttaa - asetu ehdolle

    Lounametsä

    Metsänhoitoyhdistyksen valtuustossa verkostoidut ja kasvatat tietoa metsistä. Jäsenillämme on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus päästä vaikuttamaan metsäasioihin ja metsänomistajan tulevaisuuteen.

    Lue lisää
  2. Mhy Lounametsä palvelee myös kesällä

    Mhy Lounametsä palvelee myös kesällä

    Lounametsä

    Palvelemme metsänomistajia myös kesällä. Katso kesän palveluajat ja yhteystiedot ohesta. Mhy Lounametsä toivottaa oikein ihanaa kesää!

  3. Mhy Lounametsä mukana paikallisissa tapahtumissa elokuussa

    Mhy Lounametsä mukana paikallisissa tapahtumissa elokuussa

    Lounametsä

    Mhy Lounametsä on mukana Mynämäen ja Eurajoen markkinoilla. Tule tapaamaan metsäasiantuntijoitamme ja osallistumaan leikkimieliseen kisailuun. Mukavat palkinnot!

2024 © Metsänhoitoyhdistykset