Ota uusiutuvan energian asiat haltuun

lounametsa

Osallistu Suomen metsäkeskuksen ja MTK Metsänomistajien uusiutuvan energian 3-osaiseen webinaarikoulutukseen, ja ota uusiutuvan energian asiat haltuun!

Millaisia ratkaisuja Lounais-Suomessa on tehty ja tehdään jatkossa uusiutuvaan energiaan liittyen? Mahtuuko metsiin vielä tuuli- ja aurinkovoimaa? Mikä on metsäenergian rooli tuuli- ja aurinkovoiman rinnalle?

Tiistaina 9.4. klo 9.15–11.00 Metsäenergian tarve räjähti puun tuonnin hiipuessa.
Ilmoittaudu: Miten Lounais-Suomi tuottaa uusiutuvaa energiaa?–Metsäenergian tarve räjähti puun tuonnin hiipuessa (lyyti.fi)


Tiistaina 16.4. klo 9.15–11.00 Tuulivoimassa suunnittelusta kohti käytännön toteutusta
. Ilmoittaudu: Miten Lounais-Suomi tuottaa uusiutuvaa energiaa?–Tuulivoimassa suunnittelusta kohti käytännön toteutusta (lyyti.fi)

Tiistaina 23.4. klo 9.15–11.00 Aurinkovoiman tuotannossa säteilevää kasvua. Ilmoittaudu: Miten Lounais-Suomi tuottaa uusiutuvaa energiaa?-Aurinkovoiman tuotannossa säteilevää kasvua (lyyti.fi)

Webinaarisarja järjestetään osana Lounais-Suomen metsäohjelman toimeenpanoa ja se on osallistujille maksuton.

Ilmoittautuminen viimeistään kutakin sarjan osaa edeltävänä päivänä klo 12 mennessä.

Ajankohtaista

 1. Osallistu jatkuvan kasvatuksen hakkuu -tapahtumaan

  Osallistu jatkuvan kasvatuksen hakkuu -tapahtumaan

  Lounametsä

  Onko jatkuva kasvatus vastaus tulevaisuuden metsätalouden haasteisiin vai hakkuutapa muiden joukossa? Tule tutustumaan jatkuvan kasvatuksen kohteeseen Raumalle ke 27.3.

  Lue lisää
 2. Lannoitus on tuottava sijoitus

  Lannoitus on tuottava sijoitus

  Lounametsä

  Metsälannoitus on sijoitus omaan metsään, joka maksaa itsensä takaisin korkojen kera. Tilaa lannoitus 31.3. mennessä, niin ehdit mukaan kevään yhteishankkeeseen!

 3. Palvelut ja neuvonta tärkein syy jäsenyyteen

  Palvelut ja neuvonta tärkein syy jäsenyyteen

  Lounametsä

  Metsänomistajajäsenet arvostavat jäsenyydessä eniten jäsenpalveluita ja omaa metsäasiantuntijaa. Lisäksi edunvalvonta ja ajankohtainen tieto nousivat tärkeiksi asioiksi viime vuoden lopulla teetetyssä jäsenkyselyssä. Runsas kolmannes kokee saavansa erittäin tai melko paljon vastinetta jäsenyydestä.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset