Osallistu jatkuvan kasvatuksen hakkuu -tapahtumaan

lounametsa

Onko jatkuva kasvatus vastaus tulevaisuuden metsätalouden haasteisiin vai hakkuutapa muiden joukossa? Tule tutustumaan Mhy Lounametsän toteuttamaan jatkuvan kasvatuksen kohteeseen Raumalle ke 27.3. klo 12-14. Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa tutustumaan Rauman kaupungin jatkuvan kasvatuksen hakkuualueeseen. Tapahtumassa näet, miten Rauman kaupungin metsissä toteutetaan jatkuvan kasvatuksen poiminta- ja pienaukkohakkuita. Hakkuut on suunniteltu ja toteutettu Mhy Lounametsän toimesta. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä VesiKestävä-hankeen, Rauman kaupungin ja Metsäkeskuksen kanssa. Metsänhoitoyhdistys Lounametsästä on mukana asiakkuuspäällikkö Ilkka Vuoristo ja metsäasiantuntija Salla Lehtonen.

Ilmoittaudu viimeistään su 24.3. sähköpostitse: elli.peltovirta@metsakeskus.fi

Maksuttoman yhteiskuljetuksen reitti: Pöytyä-Oripää-Säkylä-Eura-Rauma

Tapahtumapaikan osoite: Siikluomantie 16, Rauma

Ajankohtaista

 1. Ota uusiutuvan energian asiat haltuun

  Ota uusiutuvan energian asiat haltuun

  Lounametsä

  Millaisia ratkaisuja Lounais-Suomessa on tehty ja tehdään jatkossa uusiutuvaan energiaan liittyen? Mahtuuko metsiin vielä tuuli- ja aurinkovoimaa? Mikä on metsäenergian rooli tuuli- ja aurinkovoiman rinnalle?

  Lue lisää
 2. Lannoitus on tuottava sijoitus

  Lannoitus on tuottava sijoitus

  Lounametsä

  Metsälannoitus on sijoitus omaan metsään, joka maksaa itsensä takaisin korkojen kera. Tilaa lannoitus 31.3. mennessä, niin ehdit mukaan kevään yhteishankkeeseen!

 3. Palvelut ja neuvonta tärkein syy jäsenyyteen

  Palvelut ja neuvonta tärkein syy jäsenyyteen

  Lounametsä

  Metsänomistajajäsenet arvostavat jäsenyydessä eniten jäsenpalveluita ja omaa metsäasiantuntijaa. Lisäksi edunvalvonta ja ajankohtainen tieto nousivat tärkeiksi asioiksi viime vuoden lopulla teetetyssä jäsenkyselyssä. Runsas kolmannes kokee saavansa erittäin tai melko paljon vastinetta jäsenyydestä.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset