Osallistu jatkuvan kasvatuksen hakkuu -tapahtumaan

lounametsa

Onko jatkuva kasvatus vastaus tulevaisuuden metsätalouden haasteisiin vai hakkuutapa muiden joukossa? Tule tutustumaan Mhy Lounametsän toteuttamaan jatkuvan kasvatuksen kohteeseen Raumalle ke 27.3. klo 12-14. Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa tutustumaan Rauman kaupungin jatkuvan kasvatuksen hakkuualueeseen. Tapahtumassa näet, miten Rauman kaupungin metsissä toteutetaan jatkuvan kasvatuksen poiminta- ja pienaukkohakkuita. Hakkuut on suunniteltu ja toteutettu Mhy Lounametsän toimesta. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä VesiKestävä-hankeen, Rauman kaupungin ja Metsäkeskuksen kanssa. Metsänhoitoyhdistys Lounametsästä on mukana asiakkuuspäällikkö Ilkka Vuoristo ja metsäasiantuntija Salla Lehtonen.

Ilmoittaudu viimeistään su 24.3. sähköpostitse: elli.peltovirta@metsakeskus.fi

Maksuttoman yhteiskuljetuksen reitti: Pöytyä-Oripää-Säkylä-Eura-Rauma

Tapahtumapaikan osoite: Siikluomantie 16, Rauma

Ajankohtaista

  1. Puukauppa onnistuu, kun valmistaudut ajoissa

    Puukauppa onnistuu, kun valmistaudut ajoissa

    Lounametsä

    Puulla on nyt kysyntää, mutta ostajien hintaerot voivat olla suuria. Paikallisen puumarkkinatilanteen saat parhaiten selville oman alueesi metsäasiantuntijalta.

    Lue lisää
  2. Ota uusiutuvan energian asiat haltuun

    Ota uusiutuvan energian asiat haltuun

    Lounametsä

    Millaisia ratkaisuja Lounais-Suomessa on tehty ja tehdään jatkossa uusiutuvaan energiaan liittyen? Mahtuuko metsiin vielä tuuli- ja aurinkovoimaa? Mikä on metsäenergian rooli tuuli- ja aurinkovoiman rinnalle?

  3. Lannoitus on tuottava sijoitus

    Lannoitus on tuottava sijoitus

    Lounametsä

    Metsälannoitus on sijoitus omaan metsään, joka maksaa itsensä takaisin korkojen kera. Tilaa lannoitus 31.3. mennessä, niin ehdit mukaan kevään yhteishankkeeseen!

2024 © Metsänhoitoyhdistykset