Osallistu jatkuvan kasvatuksen hakkuu -tapahtumaan

lounametsa

Onko jatkuva kasvatus vastaus tulevaisuuden metsätalouden haasteisiin vai hakkuutapa muiden joukossa? Tule tutustumaan Mhy Lounametsän toteuttamaan jatkuvan kasvatuksen kohteeseen Raumalle ke 27.3. klo 12-14. Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa tutustumaan Rauman kaupungin jatkuvan kasvatuksen hakkuualueeseen. Tapahtumassa näet, miten Rauman kaupungin metsissä toteutetaan jatkuvan kasvatuksen poiminta- ja pienaukkohakkuita. Hakkuut on suunniteltu ja toteutettu Mhy Lounametsän toimesta. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä VesiKestävä-hankeen, Rauman kaupungin ja Metsäkeskuksen kanssa. Metsänhoitoyhdistys Lounametsästä on mukana asiakkuuspäällikkö Ilkka Vuoristo ja metsäasiantuntija Salla Lehtonen.

Ilmoittaudu viimeistään su 24.3. sähköpostitse: elli.peltovirta@metsakeskus.fi

Maksuttoman yhteiskuljetuksen reitti: Pöytyä-Oripää-Säkylä-Eura-Rauma

Tapahtumapaikan osoite: Siikluomantie 16, Rauma

Ajankohtaista

 1. Nyt on paikka vaikuttaa - asetu ehdolle

  Nyt on paikka vaikuttaa - asetu ehdolle

  Lounametsä

  Metsänhoitoyhdistyksen valtuustossa verkostoidut ja kasvatat tietoa metsistä. Jäsenillämme on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus päästä vaikuttamaan metsäasioihin ja metsänomistajan tulevaisuuteen.

  Lue lisää
 2. Mhy Lounametsä palvelee myös kesällä

  Mhy Lounametsä palvelee myös kesällä

  Lounametsä

  Palvelemme metsänomistajia myös kesällä. Katso kesän palveluajat ja yhteystiedot ohesta. Mhy Lounametsä toivottaa oikein ihanaa kesää!

 3. Mhy Lounametsä mukana paikallisissa tapahtumissa elokuussa

  Mhy Lounametsä mukana paikallisissa tapahtumissa elokuussa

  Lounametsä

  Mhy Lounametsä on mukana Mynämäen ja Eurajoen markkinoilla. Tule tapaamaan metsäasiantuntijoitamme ja osallistumaan leikkimieliseen kisailuun. Mukavat palkinnot!

2024 © Metsänhoitoyhdistykset