Olemme koulutuksessa 12.-14.9.

lounametsa

Toimistomme ja asiakaspalvelumme ovat suljettuina koulutuksen vuoksi ti 12. - to 14.9. Pyydämme yhteydenotot sähköpostilla tai jätä asiantuntijalle viesti vastaajaan.

Uusi metsätietojärjestelmä käyttöön syyskuussa

Jotta voimme palvella asiakkaita tulevaisuudessa entistä paremmin, otamme käyttöön uuden Leafpoint-metsätietojärjestelmän. Siirtymä uuteen järjestelmään vaatii aikaa, ja toivommekin asiakkailtamme ymmärrystä mahdollisten palveluviiveiden osalta.

Toimihenkilömme ovat koulutuksessa tämän viikon ti-to välisen ajan, jolloin toimistomme ja asiakaspalvelumme ovat kiinni. Voit jättää sähköpostia omalle metsäasiantuntijallesi tai asiakaspalvelumme sähköpostiin: lounametsa@mhy.fi jäsenasioissa: lounametsa.jasenpalvelut@mhy.fi tai jätä asiantuntijalle viesti puhelinvastaajaan. Kerro, jos asiasi on kiireellinen. Palvelemme asiakkaita järjestyksessä mahdollisimman pian.

Ajankohtaista

 1. Uusi metsätietojärjestelmä käyttöön syyskuussa

  Uusi metsätietojärjestelmä käyttöön syyskuussa

  Lounametsä

  Mhy Lounametsä siirtyy syyskuussa käyttämään uutta Leafpoint-metsätietojärjestelmää. ”Uuden ohjelmiston avulla pystymme tarjoamaan käyttöönoton vaatiman siirtymäajan jälkeen entistä parempaa ja monikanavaisempaa palvelua”, kertoo Mhy Lounametsän johtaja Hannu Justen.

  Lue lisää
 2. Myrsky riepottelee - tarkasta tuhot

  Myrsky riepottelee - tarkasta tuhot

  Lounametsä

  Metsätuholaki velvoittaa metsänomistajia korjaamaan myrskytuhopuut, jos lain määrittelemät rajat ylittyvät. Mhy Lounametsä suosittelee tarkastamaan tilanteen pikaisesti myrskyn jälkeen.

 3. Mhy Lounametsä mukana markkinoilla

  Mhy Lounametsä mukana Kustavin Lohimarkkinoilla ja Eurajoen markkinoilla elokuussa

  Lounametsä

  Tervetuloa tapaamaan metsäasiantuntijoitamme Kustavin Lohimarkkinoille ja Eurajoen markkinoille elokuussa. Meiltä saat neuvot hyvään ja monimuotoiseen metsänhoitoon tai kannattavaan puukauppaan. Samalla voit osallistua arvontaan, nähdään markkinoilla!

2023 © Metsänhoitoyhdistykset