Metsäveroilmoituksen jättöaika lähestyy - apua saat omasta metsänhoitoyhdistyksestäsi

lounametsa

Mhy Lounametsän veroilta jäsenille

 • Omatoimisille Mhy Lounametsän jäsenille, jotka täyttävät veroilmoituksen itse, tarjoamme metsäverovinkkejä ja veroilmoituksen täyttöohjeita verkkotilaisuudessamme ti 6.2. klo 17-19.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan >>

Mhy Lounametsän veropalvelu

 • Kaikkein helpommalla pääset, kun jätät metsävero- ja alv-ilmoituksen laadinnan MHY Lounametsän asiantuntijoiden huoleksi. Voimme tarvittaessa myös lähettää veroilmoituksen asiakkaan puolesta sähköisesti verottajalle. Tämä on erityisen kätevää kuolinpesille ja yhtymille.
 • Metsäveroilmoituksen avaimet käteen -palvelun hinta alkaen 87 euroa (+ alv 24 %), ei-jäsenille 104 e + alv. 24 %.
 • Kerää metsätalouden tulo- ja menotositteet valmiiksi, samoin viime vuoden veroilmoituskopio ja varaa aika ilmoituksen täyttöön omalta metsäasiantuntijaltasi tai toimistostamme puh. 02 240 6000. Tarvittaessa veroilmoituksen täyttö OmaVerossa.
 • Veroilmoituksiin liittyvissä kysymyksissä sinua palvelevat kaikki metsäasiantuntijamme!

Tärkeät päivämäärät:

 • Metsätalouden veroilmoitus (lomake 2C) on palautettava viimeistään 29.2.2024. Huomaa, että veroilmoituksen tulee olla silloin perillä.
 • Jos harjoitat myös maataloutta tai elinkeinotoimintaa, jätä ilmoitukset verottajalle viimeistään 2.4.2024.
 • Rajoitetusti verovelvollisilla ja ulkomailla asuvilla on omat palautuspäivänsä. Tarkista omat palautuspäiväsi verottajan tammikuussa lähettämästä kirjeestä.
 • Verohallinnolta ei enää postiteta paperilomaketta 2C eikä kausiveroilmoitusta. Saat nämä lomakkeet tarvittaessa omalta metsäasiantuntijaltasi.

Lataa metsänomistajan metsävero-opas

Metsävero-opas auttaa sinua metsäverotuksen perusperiaatteiden ymmärryksessä. Tarkistat nopeasti mm. millaisia vähennyksiä voit ilmoittaa metsätalouteen liittyen.

Täyttämällä lomakkeen saat ladattua uusimman metsävero-oppaamme. Oppaan latauslinkki lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen, josta voit ladata sen omalle laitteellesi. Voit myös noutaa vero-oppaan toimistostamme.

Ajankohtaista

 1. Ota uusiutuvan energian asiat haltuun

  Ota uusiutuvan energian asiat haltuun

  Lounametsä

  Millaisia ratkaisuja Lounais-Suomessa on tehty ja tehdään jatkossa uusiutuvaan energiaan liittyen? Mahtuuko metsiin vielä tuuli- ja aurinkovoimaa? Mikä on metsäenergian rooli tuuli- ja aurinkovoiman rinnalle?

  Lue lisää
 2. Osallistu jatkuvan kasvatuksen hakkuu -tapahtumaan

  Osallistu jatkuvan kasvatuksen hakkuu -tapahtumaan

  Lounametsä

  Onko jatkuva kasvatus vastaus tulevaisuuden metsätalouden haasteisiin vai hakkuutapa muiden joukossa? Tule tutustumaan jatkuvan kasvatuksen kohteeseen Raumalle ke 27.3.

 3. Lannoitus on tuottava sijoitus

  Lannoitus on tuottava sijoitus

  Lounametsä

  Metsälannoitus on sijoitus omaan metsään, joka maksaa itsensä takaisin korkojen kera. Tilaa lannoitus 31.3. mennessä, niin ehdit mukaan kevään yhteishankkeeseen!

2024 © Metsänhoitoyhdistykset