Metsänomistajien käyttöön avattiin uusi OmaMetsä-verkkopalvelu

17.2.2021

Metsänhoitoyhdistykset ovat kehittäneet jäsenilleen uuden OmaMetsä-verkkopalvelun. Sähköisen palvelukanavan kautta metsänomistaja voi tarkastella ja hallinnoida metsäomaisuuttaan ja pitää yhteyttä omaan metsäasiantuntijaan.

OmaMetsä-palvelu otetaan käyttöön kaikissa metsänhoitoyhdistyksissä kevään aikana. Metsänomistajilla on kuitenkin jo heti mahdollisuus tutustua oman metsänsä tietoihin.

OmaMetsästä löydät:

  • Metsätilasi tiedot, puustotiedot, arvion puuston arvosta, peruskartan ja metsätilan ilmakuvan, puun hintatiedot, ajankohtaisia blogeja
  • Voit ottaa yhteyttä metsäasiantuntijaan ja pyytää tarjousta metsänhoitopalveluista tai käynnistää puukaupan sekä tutustua metsänhoitoyhdistyksen palveluihin
  • Kehitystyön edetessä OmaMetsästä löytyy sopimukset, mittaustodistukset, myyntitositteet, hiilitasetiedot kuviokohtaisesti ja verotukseen liittyvät asiat. Lisäksi voit jatkossa allekirjoittaa sopimuksia sähköisesti ja valtuuttaa toisen hoitamaan metsäasioitasi. Voit myös merkitä tärkeitä paikkoja esim. sienipaikkasi sekä liittää mukaan kuvaa ja tekstiä.

Tutustu OmaMetsä-palveluun osoitteessa: www.mhy.fi/omametsa

Metsänhoitoyhdistysten OmaMetsä-tiedote