Metsänomistajan talouskoulu verkkokurssina

07.10.2021

Metsänomistajan talouskoulu on tarjonnut talousosaamista metsänomistajille jo usean vuoden ajan Päijät-Hämeessä, Uudellamaalla ja Kaakkois-Suomessa. Nyt talouskouluun pääsee osallistumaan ympäri Suomen itsenäisesti opiskeltavan verkkomoduulin ”Metsätalouden kannattavuuden parantaminen” kautta.

Laaja ja perusteellinen koulutuspaketti koostuu seitsemästä teemasta, ja siinä on pohjana neljän metsäasiantuntijan työpanos. Verkkomoduulissa käsitellään metsätalouden kannattavuutta laajasti, mm. hakkuiden ja metsätalouden investointien näkökulmasta. Lisäksi selvitetään oman työn arvoa, perusteita metsätalousyrittäjyydelle sekä metsäpalvelujen hankintaa ja niiden kilpailuttamista. Moduulissa esitellään myös metsätalouden sivuelinkeinoja, joista on mahdollista saada tuloja perinteisten puukauppatulojen lisäksi.

Verkkokurssiin voi tutustua lähemmin ja hankkia sen itselleen osoitteesta:

www.tuohtametsasta.fi/verkkokurssi Tarjoamme nyt laajan ja käytännönläheisen opiskelupaketin hintaan 25 €, jonka voi vähentää metsäverotuksessa koulutusmenona. Kurssi on käytettävissä loppuvuoden ajan.

Tiina Mansikkamäki ja Arto Kettunen, Metsänomistajan talouskoulun valmentajat