Metsämatkalle Keski-Eurooppaan

lounametsa

Tutustu matkaohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Järjestämme yhdessä Lounaisten ja Pirkanmaan yhdistysten kanssa metsämatkan Itävaltaan 12.-16.6.2024.

Mielenkiintoisessa ohjelmassa on luvassa niin metsäkohteita kuin nähtävyyksiä. Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Kon-Tiki Finland.

Ilmoittaudu pikaisesti mukaan, mutta viimeistään 28.2.2024 tai niin kauan kuin paikkoja on jäljellä. Ks. matkaohjelma ja ilmoittautumisohjeet tästä >>

Matkalle voivat ilmoittautua niin jäsenemme, metsänomistajat tai kyseisestä matkasta kiinnostuneet. Metsänomistajien kannattaa laittaa osa matkan hinnasta (metsäasioihin käytetyn ajan osuus) vähennyksenä metsäverotukseen.

Ajankohtaista

 1. Ota uusiutuvan energian asiat haltuun

  Ota uusiutuvan energian asiat haltuun

  Lounametsä

  Millaisia ratkaisuja Lounais-Suomessa on tehty ja tehdään jatkossa uusiutuvaan energiaan liittyen? Mahtuuko metsiin vielä tuuli- ja aurinkovoimaa? Mikä on metsäenergian rooli tuuli- ja aurinkovoiman rinnalle?

  Lue lisää
 2. Osallistu jatkuvan kasvatuksen hakkuu -tapahtumaan

  Osallistu jatkuvan kasvatuksen hakkuu -tapahtumaan

  Lounametsä

  Onko jatkuva kasvatus vastaus tulevaisuuden metsätalouden haasteisiin vai hakkuutapa muiden joukossa? Tule tutustumaan jatkuvan kasvatuksen kohteeseen Raumalle ke 27.3.

 3. Lannoitus on tuottava sijoitus

  Lannoitus on tuottava sijoitus

  Lounametsä

  Metsälannoitus on sijoitus omaan metsään, joka maksaa itsensä takaisin korkojen kera. Tilaa lannoitus 31.3. mennessä, niin ehdit mukaan kevään yhteishankkeeseen!

2024 © Metsänhoitoyhdistykset