Metsämatkalle Keski-Eurooppaan

lounametsa

Tutustu matkaohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Järjestämme yhdessä Lounaisten ja Pirkanmaan yhdistysten kanssa metsämatkan Itävaltaan 12.-16.6.2024.

Mielenkiintoisessa ohjelmassa on luvassa niin metsäkohteita kuin nähtävyyksiä. Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Kon-Tiki Finland.

Ilmoittaudu pikaisesti mukaan, mutta viimeistään 28.2.2024 tai niin kauan kuin paikkoja on jäljellä. Ks. matkaohjelma ja ilmoittautumisohjeet tästä >>

Matkalle voivat ilmoittautua niin jäsenemme, metsänomistajat tai kyseisestä matkasta kiinnostuneet. Metsänomistajien kannattaa laittaa osa matkan hinnasta (metsäasioihin käytetyn ajan osuus) vähennyksenä metsäverotukseen.

Ajankohtaista

  1. Puukauppa onnistuu, kun valmistaudut ajoissa

    Puukauppa onnistuu, kun valmistaudut ajoissa

    Lounametsä

    Puulla on nyt kysyntää, mutta ostajien hintaerot voivat olla suuria. Paikallisen puumarkkinatilanteen saat parhaiten selville oman alueesi metsäasiantuntijalta.

    Lue lisää
  2. Ota uusiutuvan energian asiat haltuun

    Ota uusiutuvan energian asiat haltuun

    Lounametsä

    Millaisia ratkaisuja Lounais-Suomessa on tehty ja tehdään jatkossa uusiutuvaan energiaan liittyen? Mahtuuko metsiin vielä tuuli- ja aurinkovoimaa? Mikä on metsäenergian rooli tuuli- ja aurinkovoiman rinnalle?

  3. Osallistu jatkuvan kasvatuksen hakkuu -tapahtumaan

    Osallistu jatkuvan kasvatuksen hakkuu -tapahtumaan

    Lounametsä

    Onko jatkuva kasvatus vastaus tulevaisuuden metsätalouden haasteisiin vai hakkuutapa muiden joukossa? Tule tutustumaan jatkuvan kasvatuksen kohteeseen Raumalle ke 27.3.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset