Korjatut jäsenmaksulaskut jäsenille syksyllä

18.6.2021

Metsänhoitoyhdistykset ja MTK yhdistivät keväällä jäsenlaskutusjärjestelmänsä yhdeksi Oiva-jäsenlaskutusportaaliksi. Tavoitteena oli yhdistää yhdelle laskulle sekä metsänhoitoyhdistysten että MTK:n tuottajayhdistysten jäsenmaksut, mikäli metsänomistaja on jäsenenä useammassa yhdistyksessä.

Pääosa laskuista lähti oikein, mutta kaikilta osin ei onnistuttu toivotusti. Erityisesti laskujen yhdistämisissä, jäsenkorteissa ja yhteyshenkilön nimissä ilmeni korjaustarpeita.

Korjatut laskut jäsenille syyskuussa

Järjestelmämuutos koskee lähes koko Suomen metsänhoitoyhdistyksiä ja tuottajayhdistyksiä, ja korjaustyö on vienyt paljon aikaa. Näillä näkymin ohjelmistotalo saa korjaukset valmiiksi lomien jälkeen, ja uudet korjatut jäsenlaskut ja jäsenkortit lähetetään syyskuun alussa.

Jäsenyys on voimassa normaalisti

Metsänhoitoyhdistyksen ja MTK:n jäsenyys ja jäsenedut ovat käytössäsi laskutusviivästyksestä huolimatta normaalisti. Tutustu jäsenetuihin osoitteessa: https://www.mhy.fi/lounametsa/jasenedut

Voit tarvittaessa myös tulostaa jäsenkortin Oiva-jäsenportaalista osoitteessa www.mtk.fi

Tunnuksesi on jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoitteesi, ja salasanan saat määritettyä ensimmäisellä kirjautumisella Oiva-kirjautumissivun "Luo uusi salasana" -linkistä.”

Olemme kovin pahoillamme aiheutuneesta sekaannuksesta ja odottelusta!

METSÄNHOITOYHDISTYS LOUNAMETSÄ

Ps. Ajankohtaisista metsäasioista kerromme myös Facebook-sivuillamme https://www.facebook.com/metsanomistajatlounametsa  sekä uutiskirjeessämme. Ilmoita meille sähköpostiosoitteesi, jos et vielä ole postituslistallamme.

Muistathan ilmoittaa myös jäsenyyteen liittyvistä yhteystieto- tai metsänomistukseen liittyvistä muutoksista osoitteeseen: lounametsa@mhy.fi