Kesän 2021 harjoittelupaikat Mhy Lounametsässä

11.12.2020

Metsänhoitoyhdistys Lounametsä ry on alueensa merkittävin yksityismetsätalouden toimija. Lounametsä toimii Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa Eurajoen ja Sauvon välisellä alueella. Palveluksessamme on 31 toimihenkilöä. Yhdistyksellä on jäseninä n.7000 metsänomistajaa. Mhy Lounametsä omistaa energiapuuyhtiö Lounapuu Oy:n. Energiapuun hankinta- ja toimitusketjulla on merkittävä rooli toiminnassamme. Konsernilla on urakointisopimukset noin 100 yrityksen kanssa ja sen liikevaihto on noin 20 miljoonaa euroa.

Haemme kesäkaudelle 2021 kolmea reipasta toimihenkilöharjoittelijaa, yhtä jokaiseen tiimiimme. Etusijalla ovat metsäopiskelijat, jotka kykenevät jo oma-aloitteisesti suoriutumaan osasta metsätoimihenkilön työtä. Onnistunut harjoittelujakso saattaa johtaa vakituisen työpaikan löytymiseen Mhy Lounametsästä!

Harjoittelun kesto sovitaan erikseen. Mainitse hakemuksessasi harjoittelun mahdollinen alkamis- ja päättymisajankohta.
Harjoittelun sisältää sekä metsäasiantuntijoiden että korjuu- ja metsänhoitoesimiesten avustavia tehtäviä sekä kesäajan tuurauksia.
Odotamme harjoittelijalta aktiivista ja reipasta otetta työhön, oma-aloitteellisuutta, kykyä itsenäiseen maastotyöskentelyyn sekä hyviä atk-taitoja. Tehtävät edellyttävät oman auton käyttöä ja metsäalan perusosaamista.

Pyydämme lähettämään hakemuksen ansioluetteloineen 15.1.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: outi.grusander@mhy.fi.
Lisätietoja antaa: Hannu Justen p. 044 5338242 tai  hannu.justen@mhy.fi

Suorittavan työn harjoittelupaikat

Tarjoamme kesäksi myös suorittavan työn harjoittelupaikkoja istutus- ja raivaustöihin. Hae suorittavan työn harjoittelua suoraan metsänhoitoesimiehiltämme 31.3.2021 mennessä.