Kesän 2020 harjoittelijat

09.12.2019

Haemme kolmea harjoittelijaa kesälle 2020 työskentelemään Lounais-Suomen metsäalan paraatipaikalle! Tarjolla on monipuolisia tehtäviä ja esimerkiksi kesälomasijaisuuksia. Harjoittelijat tulevat työskentelemään yhden tiimin alueella ja olemaan metsänomistajiin yhteydessä. Hae meille töihin tai vinkkaa kaverille! 

TYÖHARJOITTELUPAIKAT 

Haemme vuodelle 2020 joukkoomme kolmea toimihenkilötyöharjoittelijaa pääasiassa kesäkaudelle. Lisäksi otamme opiskelijoita suorittavan työn harjoitteluun istutus- ja taimikonhoitotyöhön. Tarjoamme asiantuntijaharjoittelua myös toisen vuoden opiskelijoille, jotka ovat motivoituneita oppimaan. Harjoittelun sisältöön voi vaikuttaa omalla aktiivisuudella. Harjoittelun kesto on pääasiassa neljä kuukautta. Mainitse hakemuksessasi harjoittelun mahdollinen alkamis- ja päättymisajankohta sekä toivottu sijainti yhdistyksemme alueella.

Toimihenkilöharjoittelun sisältö mm:

  • Itsenäisesti tai metsätoimihenkilön kanssa tehtäviä tilakäyntejä, joihin sisältyy hakkuu- ja metsänhoitotoimenpiteiden suunnittelua ja tarkastuksia sekä laadun valvontaa
  • Hakkuualueiden ja metsänhoitokohteiden nauhoituksia
  • Metsänuudistamisen laadun seurantaan liittyviä mittaustehtäviä
  • Korjuun, metsänuudistamisen ja metsänhoitotöiden työnjohdon tehtäviä
  • Metsänomistajien kontaktointia, markkinointia ja myyntiä

Odotamme harjoittelijalta kykyä itsenäiseen maastotyöskentelyyn, aktiivista ja reipasta otetta työhön ja oma-aloitteellisuutta. Lisäksi olet innokas pitämään yhteyttä metsänomistajiin ja markkinoimaan heille palveluita. Tehtävät edellyttävät oman auton käyttöä ja metsäalan perusosaamista.

Suorittavan työn harjoittelusta voit kysellä suoraan sen paikkakunnan metsäasiantuntijoilta, johon haluat mennä. Yhteystiedot löydät: https://www.mhy.fi/lounametsa/yhteystiedot Pyydämme vapaamuotoisia hakemuksia toimihenkilöharjoitteluun ansioluetteloineen 9.2.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen ansa.helomaa@mhy.fi

Lisätietoja saat Ansa Helomaalta: ansa.helomaa@mhy.fi; puhelimitse keskiviikkoisin klo 13-16: 050 442 9119.