Äänestä vuoden kymppiä!

05.9.2019

Ehdota ansioitunutta metsänhoitoyhdistyksen toimihenkilöä tai tiimiä Vuoden Kympiksi!

Vuoden Kymppi on metsänhoitoyhdistysten tunnustus, joka myönnetään tänä vuonna neljännen kerran. Aiemmin palkituiksi ovat tulleet Mhy Kymenlaakso (vuonna 2016), kenttäpäällikkö Arto Kosunen Mhy Pohjois-Savosta (vuonna 2017) ja Mhy Österbotten (vuonna 2018).

Vuoden Kympiksi valitaan joka toinen vuosi metsänhoitoyhdistys ja joka toinen vuosi metsänhoitoyhdistyksen toimihenkilö tai tiimi. Tänä vuonna Vuoden Kympiksi valitaan metsänhoitoyhdistyksen toimihenkilö tai tiimi.

Metsänomistajilla sekä metsänhoitoyhdistysten ja MTK:n edustajilla on mahdollisuus ehdottaa mielestään ansioitunutta metsänhoitoyhdistyksen toimihenkilöä tai tiimiä Vuoden Kympiksi nettilomakkeella, jonka pääsee täyttämään TÄÄLLÄ. Ehdotus on tehtävä viimeistään sunnuntaina 15.9.2019.

Perustelut Vuoden Kympiksi valitsemiselle ovat vapaamuotoiset, mutta tunnustusta myönnettäessä korostetaan erityisesti ansioita metsänomistajien etujen ajamisessa sekä metsänomistajaorganisaation jäsenten ja muiden metsänomistajien palvelussa. Valinnassa otetaan huomioon myös saatu asiakaspalaute. Laitathan ehdotukseesi mukaan omat yhteystietosi mahdollisia lisätietoja varten.

Vuoden Kympin valitsee tehtyjen ehdotusten perusteella MTK:n metsäjohtokunta. Voittaja julkistetaan ja palkitaan 30.10.2019 pidettävässä metsävaltuuskunnan kokouksessa.

Kilpailuilmoitus on julkaistu metsänhoitoyhdistysten ja MTK:n verkkosivuilla, missä on myös linkki ehdotuksen tekemisessä käytettävään nettilomakkeeseen.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä kilpailukoordinaattorina toimivaan Anna-Rosa Asikaiseen (+358 40 920 9858, anna-rosa.asikainen@mtk.fi).