LounametsäPalvelusopimus

Metsänhoitoyhdistyksen jäsenmaksulla saat metsänhoitoa helpottavia palveluita ja oman metsäasiantuntijan, joka neuvoo sinua maksutta metsäasioissa.

Kun haluat kokonaisvaltaista palvelua, sinun kannattaa solmia Palvelusopimus metsänhoitoyhdistyksen kanssa. Sopimukseen kuuluu vuosittainen raportti metsän tilasta ja ehdotus metsänhoitotöistä ja hakkuista. Saat ehdotuksen mukana kustannusarvion, jonka pohjalta voit tehdä päätökset toteutettavista töistä. Ehdotukset eivät velvoita sinua toimenpiteisiin, mutta niiden avulla pysyt jatkuvasti ajan tasalla metsäsi tilasta.

Palvelusopimuksen edellytyksenä on, että metsällesi on voimassa oleva metsäsuunnitelma. Päivitämme tehdyt hakkuut ja metsänhoitotyöt metsäsuunnitelmaan. Päivitys tehdään toimistotyönä. Mikäli tarvitset uuden metsäsuunnitelman, sen tekemisestä sovitaan erikseen

Voit pitää yhteyttä oman metsäasiantuntijasi kanssa myös OmaMetsä-verkkopalvelun kautta. OmaMetsästä löydät metsäsuunnitelmasi tiedot ja oman metsäasiantuntijasi. Lue lisää OmaMetsästä ja ota palvelu käyttöösi >>.

Voit halutessasi antaa kaikki metsään liittyvät työt hoidettavaksemme. Palvelusopimusasiakkaalle taataan palveluvarmuus myös erityistilanteissa.

Sopimus kattaa seuraavat palvelut:

  • Puukaupassa voit valtuuttaa metsänhoitoyhdistyksen markkinoimaan myytävän puun. Ennen puukauppaa teemme puunmyyntisuunnitelman. Puukaupan hoitamisesta sovitaan erikseen valtakirjalla.
  • Vuosittainen toimenpide-esitys ajankohtaisista metsänhoitotöistä ja tarvittaessa metsäkäynti. Toteutuksesta sovitaan erikseen kirjallisesti. Haemme puolestasi mahdolliset metsätalouden tuet metsänhoitoon.
  • Metsäveroilmoituksen tekeminen
  • Metsäsuunnitelman päivitys metsänhoitoyhdistyksen tekemien toimenpiteiden osalta.

Toteutettavat työt laskutetaan hinnaston tai tarjouksen mukaan. Jäsenenä saat palveluita erityishintaan.

Varmista sopimuksen tarkka sisältö metsänhoitoyhdistyksestäsi.

Tilaa palvelu tai ota yhteyttä

Haluan tilata palvelun
Haluan ottaa yhteyttä
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme