Avustava metsäasiantuntija

Haemme avustavaa metsäasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen: Tarjoamme osaavalle metsäammattilaiselle monipuolisen tehtävänkuvan aktiivisesti kehittyvässä ja alansa johtavassa metsänhoitoyhdistyksessä, mahdollisuuden myös etätyöhön, mukavan työyhteisön ja hyvät työsuhde-edut. Mhy Lounametsässä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia metsäalan tehtäviä.

Etsimme avustavaa metsäasiantuntijaa lomakauden sijaisuuksiin sekä ohjelmistovaihdoksen edellyttämään lisätarpeeseen. Tehtävä on määräaikainen noin 6-8 kk Sata-tiimin alueella (Eura/Eurajoki).

Tehtäviisi kuuluvat:

Mm. metsäpalveluiden markkinointi, metsänomistajien neuvonta, leimikoiden suunnittelu, metsänhoitotöissä ja puukaupassa avustaminen sekä ohjelmistoprojektin avustavat työt. Työ on itsenäistä ja vastuullista, jossa asiakaskokemus ja laatu on merkittävässä asemassa.

Tarjoamme osaavalle metsäammattilaiselle monipuolisen tehtävänkuvan aktiivisesti kehittyvässä ja alansa johtavassa metsänhoitoyhdistyksessä, mahdollisuuden myös etätyöhön, mukavan työyhteisön ja hyvät työsuhde-edut. Metsänhoitoyhdistyksessä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia metsäalan tehtäviä. Arvostamme kokemusta, mutta sinun ei tarvitse olla täysin oppinut, jos omaat kovan motivaation ja palveluhenkisen asenteen.

Odotamme Sinulta:

Olet lähes valmis tai jo valmistunut metsätalousinsinööri. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Kykenet itsenäisiin päätöksiin ja hyvään yhteistyöhön. Olet markkinointihenkinen ja uskallat tarttua myös puhelinluuriin. Olet valmis toimimaan niin metsässä kuin tietokoneen kanssa monenlaisissa tehtävissä. Metsätietojärjestelmien tuntemuksesta ja erinomaisesta tietoteknisestä osaamisesta on etua.  

Palkkaus: YT-METO TES. Työn arvioitu kesto: Aloitus huhti-toukokuussa sopimuksen mukaan ja kesto noin 6–8 kk. Tervetuloa metsänläheiseen joukkoomme!

Lisätietoja antaa: tiiminvetäjä, Ilkka Vuoristo puh. 044 533 8246 tai ilkka.vuoristo@mhy.fi

Hae paikkaa viim. 12.2.2023 mennessä oheisen linkin kautta: Hakulomakkeeseen tästä >>

2023 © Metsänhoitoyhdistykset