Metsäasiantuntija Punkalaitumelle

Oletko metsässä hyvä, jopa erinomainen? Niin mekin!

Haluamme sinut työkaveriksemme METSÄASIANTUNTIJAKSI vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Toimenkuvasi koostuu monipuolisista metsäasiantuntijan tehtävistä. Tavoitteenasi on kehittyä metsänomistajien luottohenkilöksi kaikissa metsäasioissa suunnittelusta toteutukseen. Tehtävää on mahdollista muokata myös omien erityistaitojen mukaan.

Metsätalousinsinööri tai muu vastaava koulutus antaa hyvän pohjan tehtävässä suoriutumiseen. Tehtävässä menestyminen alkaa siitä, että osoitat kiinnostusta omien taitojen kehittämiseen sekä mielenkiintoa metsänomistajien kanssa työskentelyyn. Pidemmällä aikavälillä tavoitteenasi on saavuttaa metsänomistajien luottamus toimialueellaan ja lähestyä tehtävänmukaista tulostavoitetta. Oma-aloitteisuus yhteistyökyky, ulospäinsuuntautuneisuus ja tavoitehakuisuus ovat siis eduksesi.

Tarjoamme erittäin monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden pidemmällä aikavälillä muokata toimenkuvaa omien erityistaitojen mukaan. Palkkaus on toimenkuvaa ja kokemusta vastaava, ja sen perusteena on YT-Meto TES.

Meidän 10 henkilön työyhteisössämme kokemusta löytyy kymmenistä vuosista muutamaan vuoteen. Meillä on avoin, auttavainen ja keskusteleva ilmapiiri. Pyrimme koko tiimin voimin saattamaan uuden henkilön mahdollisimman hyvään alkuun!

Tehtävän on suunniteltu alkavan elokuussa 2023. Ensisijaisena toimipaikkana on Punkalaidun, mutta tässä on pelivaraa esim. asuinpaikan perusteella. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä siinä tapauksessa hakemuksesi alla olevan linkin kautta 28.5.2023 mennessä. Lisätietoja tehtävästä voi vielä kysyä toiminnanjohtaja Jari Neerolta (jari.neero@mhy.fi, puh. 0405842145). 

Hakemuksen pääset täyttämään osoitteessa jobs.toitasuomesta.fi

Me metsänhoitoyhdistyksissä autamme vahvalla asiantuntemuksellamme suomalaisia metsänomistajia paikallisesti ja perinteitä kunnioittaen. Varmistamme metsäomaisuuden tavoitteiden mukaisen hoidon sekä siirtymisen sukupolvelta toiselle taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Yhdessä MTK:n kanssa puolustamme metsänomistajien etua niin kotimaassa kuin EU-tasollakin.

Ketjuumme kuuluu 56 metsänhoitoyhdistystä, joiden 250 toimipisteessä työskentelee yli 1000 metsäalan ammattilaista. Kohtelemme työyhteisömme jäseniä reilusti, vahvistamme heidän osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä tuemme heidän hyvinvointiaan työssä.

Metsänhoitoyhdistys Loimijoki on alueen merkittävin yksityismetsätalouden toimija. Tarjoamme kaikki metsäalan palvelut metsänistutuksesta puunmyyntiin. Toimimme Varsinais-Suomen, Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen maakuntien risteyskohdassa.

2023 © Metsänhoitoyhdistykset