Paulus Nevalainen toimihenkilöksi Tornioon

lappi

Paulus Nevalainen aloitti työt Torniossa metsäneuvojana

Pauluksen esittely

Olen Paulus Nevalainen ja aloitin keväällä 2024 metsäneuvojana Metsänhoitoyhdistys Lapissa. Toimipisteeni on Tornio ja toimialueena on Tornio-Tervola seutu. Olen Alun perin Rovaniemeltä kotoisin ja sieltä myös valmistunut Lapin ammattikorkeakoulusta metsätalousinsinööriksi keväällä 2022. Toimin valmistumisen jälkeen muutaman vuoden metsäasiantuntijana Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomessa Pihtiputaan korkeuksilla ja, sieltä olen palannut nyt juurilleni pohjoisiin maisemiin. Harrastuksiini kuuluu kuntosalin lisäksi yleisesti hyvässä ja aktiivisessa kunnossa pysyminen, johon luonnossa liikkuminen eri harrastusmuotoineen antaa hyvät edellytykset.  

Metsänhoitoyhdistyksen periaatteet ja toimintatavat ovat tulleet tutuiksi harjoitteluiden ja töiden kautta. Lisäksi olen vuosien varrella tehnyt paljon istutus- ja raivaussahatöitä monesti kesällä ja syksyllä, kun koulusta on ollut pidempää vapaata tai lomaa. Luonnossa liikkujana on ollut mahtavaa pystyä yhdistämään työ ja metsä. Metsäneuvojana toimenkuvaani kuuluu metsänhoito ja asiakaspalvelu, jotka molemmat ovat itselleni mieleisiä asioita. Mielestäni parhaaseen lopputulokseen päästään, kun metsään liittyviä hankkeita lähdetään viemään eteenpäin metsänomistajan tavoitteiden ja toiveiden mukaisesti, sekä ajetaan aina metsänomistajan etuja. Meri-Lapin seutu on oivaa aluetta omistaa ja kasvattaa metsää ja odotan innolla, että pääsen metsänomistajien kanssa edistämään yhdessä heidän tavoitteitaan metsän suhteen. 

 • Paulus Nevalainen
 • Metsäneuvoja
 • Puh: 040 5553472
 • Laivurinkatu 3, (3. kerros)
 • 95400 TORNIO

Ajankohtaista

 1. Johtajan paikka avoinna

  Johtajan paikka avoinna

  Lappi

  Nykyisen johtajamme jäädessä eläkkeelle, etsimme yhdistykseemme uutta, kokenutta ja innovatiivista johtajaa luotsaamaan meitä kohti tulevaisuuden haasteita ja mahdollisuuksia. Oletko sinä valmis ottamaan vastuun tästä monipuolisesta tehtävästä, jossa pääset vaikuttamaan metsäalan tulevaisuuteen?

  Lue lisää
 2. Tero Hänninen metsäneuvojaksi Tervolaan

  Tero Hänninen metsäneuvojaksi Tervolaan

  Lappi

 3. Ylitornion toimistonhoitaja Riitta Keskitalo eläkkeelle

  Ylitornion toimistonhoitaja Riitta Keskitalo eläkkeelle

  Lappi

2024 © Metsänhoitoyhdistykset