Uusia jäsenetuja

18.9.2020

Motonet ja Stark mukaan MTK- ja mhy-jäsenetuihin

MTK Hankinnat neuvottelee valtakunnallisia etuja MTK- ja mhy-jäsenille. 1.9.2020 alkaen jäsenet saavat etuja myös Motonetilta ja Starkilta. Neuvoteltuja jäsenetuja on nyt yhteensä 21 yhteistyökumppanilta. Nykyisten etujen lisäksi yhteistyökumppaneilta on syksyn aikana tulossa myös kampanjatarjouksia tilinavauksen tehneille jäsenille. Kannattaa siis tehdä tilinavaukset pikaisesti. Tutustu tarkemmin: mtkhankinnat.fi.

Motonet PRO
Motonet PRO-asiakkaana voit asioida tavaratalossa tai tehdä tilauksesi etukäteen noudettavaksi joko puhelimitse tai sähköpostitse. Kerrytät myös hankinnoistasi vuosihyvitystä tuplana, jo ensimmäisestä eurosta alkaen. Avaa yritystili nettisivuilla mtkhankinnat.fi/motonet

Stark Suomi Oy
Alennus hyllynreunahinnoista 10 % varasto-ostoista, ei koske kampanjatuotteita. Avaa Starkin yitys- tai käteismaksutili Starkin myymälässä. Ensimmäisestä yli 100 euron verkkokauppaostoksesta saat 20 euron alennuksen.

Ahlsell
Huomattava jopa 70 %:n alennus Ahlsellin koko valikoimasta. Valikoimaan kuuluu LVI-, sähkö-, rakennus-, työkalu-, kone- ja kylmätoimialan tuotteita ja palveluita sekä suojavarusteita ja työvaatteita. Alennus vaihtelee tuotteittain.

AJ Tuotteet
18 %:n alennus tuhansien tuotteiden valikoimasta, johon kuuluu työvälineet ja kalusteita kaikkiin työtiloihisi kuten varastoon, toimistoon, pukuhuoneeseen ja työpajaan. Jäsenetu vain yrittäjäjäsenille.

Clas Ohlson  
10 %:n alennus laajasta valikoimasta tuoteryhmissä pienrauta, sähkö, elektroniikka, koti ja vapaa-aika, sekä varaosat ja tarvikkeet. Jäsenetu edellyttää Club Clas -jäsenyyttä.

Cramo
Alennusta koneiden vuokrauksesta. Esitä jäsenkorttisi vuokrauksen yhteydessä. Alennetut jäsenhinnat perustuvat jäsenten vuokrausten määrään. Mitä enemmän jäsenet vuokraavat sitä paremmat hinnat ovat.

Euromaster  
Alennusta autojen sekä maatalous- ja metsäkoneiden sekä muiden ajoneuvojen renkaista ja vanteista. Lisäksi saat alennusta renkaiden varastoinnista, asennuksesta, pesusta ja tasapainotuksesta. Jäsenalennukset lasketaan kulloinkin voimassa olevasta tavarantoimittajan hinnastosta ja huoltotyöhinnastosta. Tutustu myös syksyn kampanjoihin!

Isku
Saat 20 % alennuksen listahinnoista. Jo alennetuista tai kampanjahinnoista saat 5 % alennuksen. Esitä jäsenkorttisi oston yhteydessä kassalla.

Onninen
Jopa 60 %:n alennus koko laajasta tarjonnasta yritysasiakkaille. Valikoimasta löytyy kaikki tarpeelliset LVI-, sähkö-, kylmä-, energia-, teollisuus- ja infra-alan tuotteet. Lisäksi valikoima kattaa asennustöissä tarpeelliset työkalut, työvaatteet ja muut suojaimet. Yritystilin avaaminen edellyttää aina y-tunnusta. Avaa tili pikaisesti, syksyllä tulossa syksyllä kampanja tilin avanneille!

Ramirent
Alennusta koneiden vuokrauksesta. Alennus vaihtelee tuotteittain. Esitä jäsenkorttisi vuokrauksen yhteydessä.

Vianor  
10 % alennus kaikista renkaista maatalous-, metsä- ja maansiirtokoneisiin sekä henkilöautoihin, rengashotellista, renkaiden korjauksesta ja tasapainotuksesta.

Henkilö- ja pakettiautoedut
Autoeduissa jäsen voi saada alennuksen, bonuksen tai molemmat seuraavilta automerkeiltä: Nissan, Isuzu, Dacia, Kia, Suzuki, Renault, Toyota, Mitsubishi, Fiat ja Jeep. Edut vaihtelevat automerkeittäin.

Näytä MTK- tai mhy-jäsenkorttisi auton jälleenmyyjälle ja pyydä tarjousta MTK Hankintojen sopimushinnalla. Alennus lasketaan aina uuden auton ostohinnasta. Bonusta haetaan kolmen kuukauden kuluessa uuden auton ostopäivästä osoitteesta: mtkhankinnat.fi/autobonus. Bonuksen maksaa auton maahantuoja. Toyotalta saa ns. hankintaedun, jonka voit käyttää Toyota-jälleenmyyjän tuotteisiin ja/tai palveluihin.

Vakuutus-, neuvonta- ja lakipalvelut
MTK:n vakuutus-, neuvonta- ja lakipalvelut löytyvät MTK:n nettisivuilta mtk.fi/jasenpalvelut.  
Käytössäsi ovat Suomen parhaimmat lakiasiantuntijat maa- ja metsätalouden aloilla. Lakimiehet antavat monipuolista jäsenten yritystoimintaan liittyvää opastusta ja neuvontaa.

LähiTapiola myöntää MTK-yhdistysten ja mhy:n jäsenille tuntuvia etuja omaisuusvakuutuksista. Lisäksi LähiTapiola tarjoaa mielenkiintoisia sijoitusvaihtoehtoja, jotta esim. metsä voi jatkaa kasvuaan myös päätehakkuun jälkeen.

Näin saat jäsenedut käyttöösi

  • Huolehdi, että jäsentietosi ovat ajan tasalla. Maksamalla jäsenmaksusi ovat jäsenedutkin ulottuvillasi.
  • Tilinavauksessa tarkistamme aina jäsentiedot ennen kuin pääset eteenpäin.
  • Esitä voimassa oleva jäsenkorttisi vieraillessasi jäsenetukumppanin liikkeessä.