Toimihenkilövaihdoksia ja aluemuutoksia

lansi-uusimaa

Metsänhoitoyhdistyksen pitkäaikaiset toimihenkilöt Hannu Lehtimäki ja Pertti Vuoristo ovat jäämässä eläkkeelle vuodenvaihteessa. Hannu Lehtimäen ura metsänhoitoyhdistyksessä kesti 33 vuotta ja Pertti Vuoriston peräti 41 vuotta. Nyt he ovat jäämässä ansaisemilleen eläkepäiville. Hannun viimeinen varsinainen työpäivä on huomenna torstaina 9.11. ja Pertin viimeinen työpäivä on vuodenvaihteessa.

Hannu Lehtimäen tilalle on palkattu pusulalainen Janne Herte. Hän aloitti työt jo marraskuun alussa. Jannen tavoittaa Hannun vanhasta puhelinnumerosta 0500 447 471 tai sähköpostitse. Pertin vastuualue jaetaan Juho Tiaiselle (puh. 0500 472 199) ja Hannu Hotmalle (puh. 0500 103 079). Juho vastaa Sammatin lisäksi Nummen alueesta ja Hannu Hotma vastaa koko Vihdin eteläosasta.

Alueita joudutaan lisäksi tasaamaan, jotta metsäasiantuntijoiden vastuualueet olisivat työmäärältään mahdollisimman tasapuoliset. Miika Mantere (puh. 050 525 7848) hoitaa jatkossa Lohjan lisäksi Karjalohjan aluetta ja Anni Laitamaa (puh. 0500 223 260) ottaa lisäaluetta Vihdin pohjoisosasta, joka aiemmin oli Hannu Hotman vastuualuetta. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@mhy.fi.

Uusi vastuualuejako:

Janne HertePusula
Juho TiainenSammatti, Nummi
Miika MantereLohja, Karjalohja, Vihdistä Vesikansa ja Palojärvi
Hannu HotmaVihti, muu paitsi pohjoisosa
Anni LaitamaaKarkkila, Vihdin pohjoisosa (Vihtijärvi, Tupakkiaro, Etu-Moksi, Taka-Moksi, Maikkala, Heikkilä)

Ajankohtaista

 1. Puumarkkinakatsaus kesäkuu 2024

  Puumarkkinakatsaus kesäkuu 2024

  Länsi-Uusimaa

  Puumarkkinoilla on vauhti kiivaimmillaan ja hintatasot ovat olleet nousussa. Nyt kannattaa rauhassa miettiä, ovatko puun hinnat tosiaan historiallisesti korkealla.

  Lue lisää
 2. Metsähoitoyhdistys Länsi-Uusimaa palvelee myös kesällä

  Metsähoitoyhdistys Länsi-Uusimaa palvelee myös kesällä

  Länsi-Uusimaa

  Metsänhoitoyhdistyksen toimihenkilöt alkavat vähitellen jäädä ansaitsemilleen kesälomille. Yhdistys palvelee kuitenkin asiakkaitaan koko kesän. Janne Herte tuuraa metsäasiantuntijoita heidän lomansa ajan.

 3. Toukokuun puumarkkinakatsaus

  Toukokuun puumarkkinakatsaus

  Länsi-Uusimaa

  Puukauppa alkaa kiivastumaan kesää kohden. Puumarkkinat tuntuvat toimivan edellisvuosien malliin. Puukauppa käy kysynnän ja tarjonnan suhteen tasapainoisesti. Tasapainoisuus tarkoittaa sitä, että myyjät ja ostajat ovat olleet tyytyväisiä puumarkkinoiden tilanteeseen.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset