OmaMetsä-verkkopalvelulla jo 10 000 käyttäjää

07.6.2021

 

Kuluvana keväänä avattu OmaMetsä-verkkopalvelu on kiinnostanut metsänomistajia. Palveluun on kirjautunut jo 10 000 käyttäjää ja palvelun käyttö on ollut aktiivista.

OmaMetsä-palvelussa 10 000 kirjautuneen käyttäjän raja ylitettiin keskiviikkona 26.5. kertoo hankkeen projektipäällikkö Juha Laitinen. Laitisen mukaan myös palvelun käyttö on ollut aktiivista. OmaMetsä lanseerattiin maaliskuussa 2021.

Metsänhoitoyhdistysten tavoitteena on kehittää metsänomistajia parhaiten palveleva verkkopalvelu. Juha Laitinen ja Petri Takalo, OmaMetsä-projektiryhmän puheenjohtaja ja Päijänteen Metsänhoitoyhdistyksen toiminnanjohtaja, ovat tyytyväisiä käyttäjämäärän kehitykseen. ”Tämä osoittaa, että palvelulle on ollut selkeä tarve ja tilaus metsänomistajien keskuudessa”, sanoo Takalo. ”Tämä on meille juhlan paikka”, jatkaa Petri vielä.

OmaMetsä on Metsänhoitoyhdistysten tarjoama uusi verkkopalvelu metsänomistajien käyttöön. OmaMetsä.fi-palvelusta löytyvät kaikki metsänomistukseen liittyvät asiat. Palvelusta löytyy oma paikallinen metsäasiantuntija, joka auttaa kartoittamaan ja suunnittelemaan metsäomaisuuden hoitoa.

Palveluja lisätään vaiheittain vuoden 2021 aikana. Ensimmäisenä palvelusta löytyvät oman metsätilan tiedot, puustotiedot, peruskartta ja ilmakuva ja puun hintatiedot.

Lisätietoja:

Juha Laitinen, kehittämispäällikkö, puh. 0400 298601, sähköposti: juha.laitinen@mhy.fi