Muista äänestää

12.11.2020

Metsänhoitoyhdistyksen valtuustovaalien äänestysaika alkoi 4.11. Äänestysaikaa on 25.11 saakka. Vaaleissa valitaan metsänhoitoyhdistyksiin uudet valtuustot seuraavaksi nelivuotiskaudeksi. Vaikuta oman yhdistyksesi suuntaan ja anna äänesi puhua. 

Nyt voit äänestää ensimmäistä kertaa myös sähköisesti. Palvelu on helppo käyttää ja tuttu monista valtakunnallisista edustajistovaaleista, joten tämän sujuvammin asiaa et voi hoitaa. Äänestyspalveluun kirjaudutaan jäsennumerolla ja salasanalla, joka löytyy vaalikirjeestä.

Ehdokkaisiin ja heidän ajatuksiinsa metsäalasta voit tutustua vaalisivuillamme https://www.mhy.fi/vaalit/valtuustovaalien-ehdokkaat/lansi-uusimaa 

Varsinaisen vaalimateriaalin äänestystä varten olet saanut postitse kotiin marraskuun alussa. Materiaali on lähetetty kaikille täysi-ikäisille metsänhoitoyhdistyksen jäsenille, jotka ovat omistaneet metsätilan viimeistään 1.1.2020. Yhteisomistuksessa olevilla tiloilla, kuten yhtymillä on käytössään yksi yhteinen ääni. Materiaali on lähetetty henkilölle, jonka tiedot on ilmoitettu mhy:n asiakasrekisteriin.

Varsinkin postiäänestystä käyttävien kannattaa huomiota suhteellisen hidas postin kulku ja palauttaa äänestyslipuke heti kun vaalimateriaali on saapunut ja ehdokas on selvillä. Näin varmistat, että äänesi ehtii mukaan vaaliin.

Kun ääni on annettu, voit jäädä odottamaan tietoa vaalin tuloksista. Uudet valtuutetut ovat selvillä joulukuun alussa.