Metsäkiinteistömarkkinoilla kysyntä ylittää tarjonnan

12.11.2018

Yleinen taloustilanne elää nousukautta, mutta edelleen metsätilat ovat haluttuja Länsi-Uudellamaalla. Tilavahti pitää sinut ajan tasalla kiinnostavista kohteista.

Metsätilojen hintataso on ollut tasaisen hyvä jo useamman vuoden. Merkkejä kysynnän hiipumisesta tai hintatason laskusta ei ole näkyvissä, mutta myöskään merkittävää nousua ei ole odotettavissa. Eli on hyvä aika tehdä metsäkiinteistökauppoja.

Maastossa laadittu metsäarvio on edelleen tärkeä apuvälinen niin myyjälle kuin ostajalle. Se antaa myyjälle varmuuden oikeasta hintapyynnöstä ja toimii ostajalle rohkaisuna tarjota tilasta.

Ajantasaisessa metsäarviossa huomioidaan joka tapauksessa heti hakattavien puustojen osalta nopeitakin hinnan muutoksia. Ja tarjouskilpailulla myyminen takaa aina parhaan mahdollisen hinnan kullekin kohteelle.

Hanki Tilavahti
Metsätilan ostosta kiinnostuneen kannattaa seurata myytäviä kohteita Metsätilat-ketjun tilavahdin avulla. Tilavahdin voit ottaa käyttöön sivulla www.metsatilat.fi. Kaikki Etelä-Suomen Metsätilat LKV:n välittämät kohteet tulevat tiedoksi Tilavahdin käyttäjille omaan sähköpostiin aluerajauksen mukaan. Näin pysyt kätevästi ajan tasalla sinua kiinnostavan alueen tarjonnasta.

Tätä kautta et saa muuta mainospostia, joten se ei täytä postilaatikkoasi liikaa. Edelleen kohteet ilmoitetaan myös lehdissä, mutta joskus tarkkaavaiseltakin voi lipsahtaa lehti-ilmoitus ohitse.

Katso tällä hetkellä myynnissä olevat kohteet

Metsänhoitoyhdistys Länsi-Uusimaassa metsäkiinteistöjen välitystä hoitaa Etelä-Suomen metsätilat LKV (Family Timber Finland Oy) ja yhteyshenkilömme on Esa Holappa, hänet tavoittaa puhelinnumerosta 0440 464 480 tai sähköpostilla esa.holappa@mhy.fi tai esa.holappa@metsatilat.fi Tietoa metsätiloista sekä myynnissä olevat kohteemme löydät osoitteesta www.metsatilat.fi.