Metsähoitoyhdistys Länsi-Uusimaa palvelee myös kesällä

lansi-uusimaa

Metsänhoitoyhdistyksen toimihenkilöt alkavat vähitellen jäädä ansaitsemilleen kesälomille. Yhdistys palvelee kuitenkin asiakkaitaan koko kesän. Janne Herte tuuraa metsäasiantuntijoita heidän lomansa ajan. Häneen kannattaa olla yhteydessä kaikissa metsään liittyvissä asioissa. Jannen tavoittaa numerosta 0500 447 471, sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@mhy.fi

Ajankohtaista

 1. Puumarkkinakatsaus kesäkuu 2024

  Puumarkkinakatsaus kesäkuu 2024

  Länsi-Uusimaa

  Puumarkkinoilla on vauhti kiivaimmillaan ja hintatasot ovat olleet nousussa. Nyt kannattaa rauhassa miettiä, ovatko puun hinnat tosiaan historiallisesti korkealla.

  Lue lisää
 2. Toukokuun puumarkkinakatsaus

  Toukokuun puumarkkinakatsaus

  Länsi-Uusimaa

  Puukauppa alkaa kiivastumaan kesää kohden. Puumarkkinat tuntuvat toimivan edellisvuosien malliin. Puukauppa käy kysynnän ja tarjonnan suhteen tasapainoisesti. Tasapainoisuus tarkoittaa sitä, että myyjät ja ostajat ovat olleet tyytyväisiä puumarkkinoiden tilanteeseen.

 3. Maaliskuun puumarkkinakatsaus

  Maaliskuun puumarkkinakatsaus

  Länsi-Uusimaa

  Puun kysyntä ja ostoaktiivisuus on vahvistumassa kevättä kohden. Puun hinnat ovat nousseet viikko viikolta ja ostomäärätkin ovat jo kääntymässä normaalia vilkkaammiksi. Nyt on oikea aika alkaa valmistelemaan puukaupan toteuttamista oman Metsänhoitoyhdistyksen kautta.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset