Metsähoitoyhdistys Länsi-Uusimaa palvelee myös kesällä

lansi-uusimaa

Metsänhoitoyhdistyksen toimihenkilöt alkavat vähitellen jäädä ansaitsemilleen kesälomille. Yhdistys palvelee kuitenkin asiakkaitaan koko kesän. Janne Herte tuuraa metsäasiantuntijoita heidän lomansa ajan. Häneen kannattaa olla yhteydessä kaikissa metsään liittyvissä asioissa. Jannen tavoittaa numerosta 0500 447 471, sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@mhy.fi

Ajankohtaista

  1. Kesä on parasta taimikonhoitoaikaa

    Kesä on parasta taimikonhoitoaikaa

    Länsi-Uusimaa

    Taimikonhoitoa ei kannata laiminlyödä. Jos jätät taimikon hoitamatta, heität metsän uudistamiseen käytetyt eurot hukkaan. Pahimmassa tapauksessa metsästä kehittyy huonolaatuinen rääseikkö, josta ei puukauppatuloja kannata liiemmin odottaa.

    Lue lisää
  2. Puumarkkinakatsaus kesäkuu 2024

    Puumarkkinakatsaus kesäkuu 2024

    Länsi-Uusimaa

    Puumarkkinoilla on vauhti kiivaimmillaan ja hintatasot ovat olleet nousussa. Nyt kannattaa rauhassa miettiä, ovatko puun hinnat tosiaan historiallisesti korkealla.

  3. Toukokuun puumarkkinakatsaus

    Toukokuun puumarkkinakatsaus

    Länsi-Uusimaa

    Puukauppa alkaa kiivastumaan kesää kohden. Puumarkkinat tuntuvat toimivan edellisvuosien malliin. Puukauppa käy kysynnän ja tarjonnan suhteen tasapainoisesti. Tasapainoisuus tarkoittaa sitä, että myyjät ja ostajat ovat olleet tyytyväisiä puumarkkinoiden tilanteeseen.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset