Korjattavat jäsenlaskut viivästyvät

21.5.2021

Vuoden 2021 jäsenmaksut lähtivät ensimmäistä kertaa valtakunnallisesta Oiva-jäsenportaalista. Laskutus ei kaikilta osin onnistunut toivotusti, vaan laskujen yhdistämisissä, yhteyshenkilön nimissä ym. oli jonkin verran korjaustarpeita. Korjatut laskut saadaan tämän hetkisen tiedon mukaan jäsenille syyskuussa.

Oiva-jäsenpalveluportaali yhdistää lähes koko Suomen metsänhoitoyhdistysten ja MTK:n tuottajayhdistysten jäsentiedot. Ajatuksena on, että mikäli metsänomistaja on myös tuottajayhdistyksen jäsen, hän saa vain yhden laskun, jossa on mukana molemmat jäsenmaksut. 

Koska maaliskuussa lähteneistä laskuista ja jäsenkorteista osa oli virheellisiä, Oivaan tehdään tarvittavat tekniset korjaukset. Tämä korjaustyö vie aikaa ja näillä näkymin korjatut laskut saadaan jäsenille valitettavasti vasta syyskuussa. Suurin osa laskuista ja jäsenkorteista oli onneksi kunnossa. 

Olemme osaltamme pahoillamme jäsenille aiheutuneesta sekaannuksesta ja odottelusta. Jäsenyydet kuitenkin pysyvät voimassa ja näin ollen myös jäsenpalvelut jatkuvat täysin normaalisti.