Anni Laitamaa Karkkilan uudeksi metsäasiantuntijaksi

lansi-uusimaa

Karkkilan ja Vihdin pohjoisosan metsäasiantuntija vaihtuu. Pasi Nyman siirtyi Metsänhoitoyhdistysten Palvelu Oy:n IT-järjestelmäasiantuntijaksi. Hänellä oli viimeinen varsinainen työpäivä 7.10.2022.  

Anni Laitamaa Vihtijärveltä on valittu Karkkilan ja Vihdin pohjoisosan uudeksi metsäasiantuntijaksi. Hän aloittaa työt 7.11.2022. Hän on metsätalousinsinööri AMK. Miika Mantere hoitaa kuukauden väliajan Karkkilan ja Vihdin pohjoisosan metsäasioita Lohjan töiden ohella. Miikan ja 7.11. alkaen Annin tavoittaa Pasin vanhasta puhelinnumerosta 0500 223 260. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@mhy.fi

Ajankohtaista

 1. Kesä on parasta taimikonhoitoaikaa

  Kesä on parasta taimikonhoitoaikaa

  Länsi-Uusimaa

  Taimikonhoitoa ei kannata laiminlyödä. Jos jätät taimikon hoitamatta, heität metsän uudistamiseen käytetyt eurot hukkaan. Pahimmassa tapauksessa metsästä kehittyy huonolaatuinen rääseikkö, josta ei puukauppatuloja kannata liiemmin odottaa.

  Lue lisää
 2. Puumarkkinakatsaus kesäkuu 2024

  Puumarkkinakatsaus kesäkuu 2024

  Länsi-Uusimaa

  Puumarkkinoilla on vauhti kiivaimmillaan ja hintatasot ovat olleet nousussa. Nyt kannattaa rauhassa miettiä, ovatko puun hinnat tosiaan historiallisesti korkealla.

 3. Metsähoitoyhdistys Länsi-Uusimaa palvelee myös kesällä

  Metsähoitoyhdistys Länsi-Uusimaa palvelee myös kesällä

  Länsi-Uusimaa

  Metsänhoitoyhdistyksen toimihenkilöt alkavat vähitellen jäädä ansaitsemilleen kesälomille. Yhdistys palvelee kuitenkin asiakkaitaan koko kesän. Janne Herte tuuraa metsäasiantuntijoita heidän lomansa ajan.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset