Metsänomistaja kaavoituksen osallisena - seminaari

24.09.2019 -
17:30 - 20:00
Mäntsälän kunnantalon auditorio, Heikinkuja 4
Mäntsälä

Tervetuloa kuuntelemaan ajankohtaista tietoa kaavoituksesta sekä kaavoituksen ja metsätalouden yhteensovittamisesta Mäntsälässä tiistaina 24.9.2019!

Suomen metsäkeskuksen Metsätalous ja kaavoitus -hanke järjestää yhteistyössä Mäntsälän kunnan ja Metsänhoitoyhdistys Uusimaan kanssa Metsänomistaja kaavoituksen osallisena – seminaarin Uudenmaan kuntien metsänomistajille. 

Kutsumme metsänomistajia Uudeltamaalta osallistumaan Metsätalous ja kaavoitus – hankkeen koulutustilaisuuteen. Tilaisuus on erityisesti suunniteltu palvelemaan kaavoitetuilla alueilla maata omistavia metsänomistajia. Kaavamerkinnät metsäalueilla voivat vaikuttaa alueiden metsätalouskäyttöön ja maanomistaja on merkittävä osallinen kaavoituksessa. Tule kuulemaan vuorovaikutusmahdollisuuksistasi kaavojen laadinnassa ja saamaan tietoa metsäalueiden kaavoituksesta.

Aika: 24.9.2019 klo 17:30 – 20:00

Paikka: Auditorio Valtuustosali, Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä

Tapahtumaan ilmoittaudutaan Suomen metsäkeskuksen tapahtuma -sivujen kautta 20.9.2019 klo 16 mennessä. Painamalla tästä pääset ilmoittautumaan. Tilaisuus on maksuton.

Ohjelma:

Tapahtumassa on puhumassa Suomen metsäkeskuksen projektipäällikkö Mika Salmi, Mäntsälän yleiskaava-arkkitehti Mika Ahonen ja Keski-Uudenmaan ympäristökeskuksen ympäristösuunnittelija Mia Honkanen.

  • Kaavoitus ja kaavoituksen vaiheet
  • Metsäalueiden kaavoitus
  • Luonnonsuojelualueiden perustaminen ja korvaukset
  • Osallistuminen kaavoitukseen
  • Apua osallistumiseen

Hankkeessa pyrimme luomaan Uudellemaalle tiiviin asutuksen ja vihreän metsätalouden olosuhteisiin uutta yhteistyötä ja lisääntyvää yhteisymmärrystä maankäytön suunnittelijoiden ja metsäsektorin ja metsänomistajien välille. Oikealla tiedolla ja oikea-aikaisella vaikuttamisella voidaan välttää ristiriitoja metsänhoidon ja maankäytön suunnittelun välillä. Lue lisää hankkeesta Suomen metsäkeskuksen sivuilta.

Hankkeen rahoittajana toimii Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto.

Lisätietoja

Mika Salmi
projektipäällikkö
mika.salmi(at)metsakeskus.fi
puh. 050 449 4804

Tämän tapahtuman järjestää

Metsänhoitoyhdistys Länsi-Uusimaa

Laurinkatu 52, 08100 LOHJA
Puhelin 019-329 31
kari.korpi@mhy.fi