Projektiasiantuntijan paikka avoinna

lakeus

Metsänhoitoyhdistys Lakeudessa on projektiasiantuntijan paikka avoinna.

Metsänhoitoyhdistys Lakeudessa on alkamassa mielenkiintoinen Aktivoinnilla ja tiedolla elinvoimaa Lakeuden metsiin -hanke ja etsimme hankkeelle määräaikaista projektiasiantuntijaa.
Projektiasiantuntijan tehtävänä on yhdistää kasvaneet raakapuutarpeet ja luontoarvojen entistä parempi huomiointi Metsänhoitoyhdistys Lakeuden toimialueella.
Tämä onnistuu kontaktoimalla alueen passivoituneita metsänomistajia ja aktivoimalla heitä toimimaan neuvonnan tukemana erilaiset metsänomistajien tavoitteet ja arvot huomioiden. Lisäksi tehtäviin kuuluu nuorten ja tulevien metsänomistajien aktivointi ja neuvontatyö. Projektiasiantuntijan tehtävänä on myös hankkeen aihepiiriin kuuluvien koulutusten, infotilaisuuksien, näytösten ja tutustumiskäyntien organisointi. Työssä tarvitaan sekä tiimityöskentelytaitoa että kykyä työskennellä itsenäisesti.

Arvostamme:
Soveltuvaa korkeakoulututkintoa, verkostoitumistaitoja, markkinointi- ja viestintäosaamista, hankeosaamista sekä kokemusta ja näkemystä metsätaloudesta ja luonnonhoidosta. Arvostamme myös liiketoimintaosaamista sekä kykyä tunnistaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Muut tiedot:
Työ alkaa 15.1.2024 tai sopimuksen mukaan. Työsopimus tehdään määräaikaisena 1,5 vuoden hankeajalle tai yhteisesti niin sovittaessa vuoden 2025 loppuun saakka. Tehtävä täytetään, kun hankkeen rahoitus varmistuu. Hanke on saanut alustavat positiiviset rahoituspäätökset Suupohjan ja Liiverin Leader-ryhmistä ja se toteutetaan joko yhtenä alueiden välisenä hankkeena tai kahtena erillisenä Leader-ryhmäkohtaisena hankkeena. Hakijaa pyydetään esittämään palkkatoivomus. Työsopimuksessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työ edellyttää mahdollisuutta ilta- ja viikonlopputöihin sekä auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, mielenkiintoisen ja osaamisesi mukaan kehittyvän työtehtävän aktiivisesti toimivassa metsänhoitoyhdistyksessä sekä hyvän työyhteisön tuen.

Hakemukset liitteineen 13.12.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: pasi.lahti@mhy.fi. 

Työnantajan kuvaus
Metsänhoitoyhdistys Lakeus toimii Etelä-Pohjanmaalla Ilmajoen, Kauhajoen, Kurikan ja Teuvan alueella kuudessa toimipaikassa. Jäseninä meillä on 5 000 metsänomistajaa. Palveluksessamme on 17 toimihenkilöä ja 10 metsuria. Yhdessä yrittäjien kanssa teemme 80 henkilötyövuoden verran töitä asiakkaidemme metsäasioiden parissa. Lisätietoa www.mhy.fi/lakeus.

Lisätietoja antaa
toiminnanjohtaja Pasi Lahti
pasi.lahti@mhy.fi
044–7736689

Ajankohtaista

 1. Metsäasiantuntija Teuvalle

  Metsäasiantuntija Teuvalle

  Lakeus

  Lue lisää
 2. Metsävero-palvelu

  Metsävero-palvelu

  Lakeus

 3. Hyvää joulua!

  Lakeus

2024 © Metsänhoitoyhdistykset