Metsänomistajien metsätaitokilpailut Seinäjoella 19.9.2023

lakeus

Lakeuden ja Etelä-Pohjanmaan metsänhoitoyhdistykset järjestivät yhteiset metsänomistajien metsätaitokilpailut Seinäjoen Jouppiskalla 19.9.2023. Metsänomistajien metsätaitokilpailuiden tarkoituksena on kehittää metsäomaisuudenhoidossa tarvittavia tietoja ja taitoja sekä lisätä omatoimisuutta. Sateisesta kelistä huolimatta paikalle saapui 40 innokasta ja aktiivista metsätaitoilijaa kahdeksan eri metsänhoitoyhdistyksen alueelta. Kaukaisimmat osallistujat olivat Vammalasta ja Loimijoelta saakka. Vaikeimmaksi tehtäväksi osoittautui puuston tilavuuden arviointi. Yleisessä sarjassa metsänhoitoyhdistys Lakeus saavutti kolmoisvoiton. Kari Kiili nappasi voiton 143 pisteteellä, Kyösti Marttila sijoittui toiseksi ainoastaan kahden pisteen erolla ja Jussi Rintala sijoittui kolmanneksi 137 pisteellä. Naistensarjan voitto meni myös metsänhoitoyhdistys Lakeudelle Riitta Isoniemen 121 pisteellä.

Alla syksyn kilpailun tulokset kokonaisuudessaan sarjoittain.

Ajankohtaista

 1. Projektiasiantuntijan paikka avoinna

  Projektiasiantuntijan paikka avoinna

  Lakeus

  Lue lisää
 2. Terjo aloitti Jalasjärvellä

  Terjo aloitti Jalasjärvellä

  Lakeus

  Sillanpään Manun siirtyessä kanta-Kurikan alueen metsäasiantuntijaksi, Jalasjärvellä aloitti uutena toimihenkilönä Terjo Hirvonen.

 3. Metkan tukitasot ja -ehdot on vahvistettu

  Metkan tukitasot ja -ehdot on vahvistettu

  Valtakunnallinen

  Valtioneuvosto on 16.11.2023 antanut asetuksen metsätalouden määräaikaisesta kannustejärjestelmästä annetun lain voimaantulosta ja asetuksen metsätalouden kannustejärjestelmästä. Ohessa maa- ja metsätalousministeriön tiedote tukitasoista – ja ehdoista kokonaisuudessaan.

2023 © Metsänhoitoyhdistykset