Haemme johtajaa Mhy Lakeudelle

01.9.2021

Metsänhoitoyhdistys Lakeus toimii eteläisellä Etelä-Pohjanmaalla neljän kunnan alueella kuudessa toimipaikassa. Jäseninä meillä on 5100 metsänomistajaa. Palveluksessamme on 19 toimihenkilöä ja yhdessä metsureiden ja yrittäjien kanssa teemme 80 henkilötyövuoden verran töitä asiakkaidemme metsäasioiden parissa. (www.mhy.fi/lakeus)

Nykyisen johtajamme siirtyessä uusiin haasteisiin haemme
JOHTAJAA
Metsänhoitoyhdistys Lakeudelle.

Tarjoamme työpaikan yrittäjähenkisistä ihmisistä tunnetulla Etelä-Pohjanmaalla. Alueeltamme löytyy kansallispuistojen erämaiden luonnon rauhaa, elinvoimaista maaseutua ja kaksi kehittyvää seutukaupunkia. Maakunnan keskuskaupunki Seinäjoki sijaitsee alueemme rajalla.

Etsimme ennakkoluulotonta tuloksentekijää, jolla on kyky innostaa asiantuntijoitamme ja johtaa yhdistystä kilpailukykyiseen suuntaan. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja verkostoitumiskykyä. Haluatko toimia suunnannäyttäjänä ja sitoutua pitkäjänteiseen toiminnan kehittämiseen yhdessä hallituksen ja henkilöstön kanssa? Jos tunnistit itsesi ja metsällä on sinulle erityinen merkitys, lähetä hakemuksesi viipymättä.

Metsäalan koulutus ja kokemus katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä menestyäksesi tehtävässä. 

Työssä noudatetaan YT/METO-työehtosopimusta.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan viimeistään 19.9.2021 sähköpostitse jussi.parviainen@mhy.fi 

Tarkempiin tiedusteluihin vastaa hallituksen puheenjohtaja Herman Hakala, 050 523 1311 / herman.hakala@luukku.com tai varapuheenjohtaja Kyösti Marttila, 0500 564 216 / sk.marttila@hotmail.com

Lehti-ilmoituksen näet tästä.