Uusi metsäjärjestelmä käyttöön Mhy Kymenlaaksossa syksyllä

kymenlaakso

Mhy Kymenlaakso ottaa käyttöön uuden metsäjärjestelmän Leafpointin syyskuussa.

- Mhy-ketjussa nähtiin välttämättömäksi kehittää pikaisesti viestinnän ja markkinoinnin automatisoituja elementtejä osana metsäjärjestelmää. Sähköiset yhteydenottokanavat ovat jo nyt tätä päivää ja korostuvat tulevaisuudessa entisestään, MHYP:n toimitusjohtaja, Jouni Tiainen, toteaa.

Leafpoint tulee tarjoamaan saumattoman yhteyden metsänhoitoyhdistysten käyttämään OmaMetsään, joka on metsänomistajille tarkoitettu verkkopalvelu. Yhdessä OmaMetsä-palvelun kanssa LeafPoint tulee tarjoamaan Mhy-kentälle kilpailuetua ja loikan suoraan digitalisaation kärkeen.

Uudet järjestelmät tuovat mukanaan uusien toimintojen opiskelua, joten muutoksella tulee olemaan hetkellisiä vaikutuksia myös käytännön toimintaan.

- Olemme valmistautuneet tulevaan muutokseen pitkin vuotta, mutta aina suuret muutokset vievät enemmän aikaa ja resursseja kuin ennen. Käyttöönottoviikolla rauhoitamme usean päivän uuden opiskelulle ja näin ollen kaikki toimistomme ovat silloin kiinni, Mhy Kymenlaakson johtaja Panu Pettinen kertoo. Hän toivoo metsänomistajilta ymmärrystä tähän isoon muutokseen. 

- Lopulta tämä muutos tulee hyödyttämään kaikkein eniten juuri metsänomistajia, sillä pystymme tarjoamaan entistä monikanavaisempaa palvelua. 

LeafPoint on täysin suomalainen metsäjärjestelmä, jonka takana ovat metsäalan järjestelmäkehittäjät Bitcomp Oy ja Pinja Solutions Oy.

Miten siirtymävaihe näkyy metsänomistajalle?

Toimistomme ovat henkilöstön koulutuksista johtuen kiinni 19.-21.9.2023. Siirtymävaiheessa voi ilmetä viivästyksiä asiakaspalvelussa ja laskutuksessa. Kiitämme jäseniämme kärsivällisyydestä!

Ajankohtaista

 1. Ympäristötuki: Mhy auttaa kohteiden selvittämisessä ja tuen hakemisessa

  Ympäristötuki: Mhy auttaa kohteiden selvittämisessä ja tuen hakemisessa

  Kymenlaakso

  Ympäristötukea on mahdollista saada metsäläin suojaamille tärkeille elinympäristöille ja monimuotoisesti merkittäville kohteille. Tuki on osa metka-järjestelmää.

  Lue lisää
 2. Asiantuntija paljastaa puukaupan sudenkuopat – näissä kohdissa kannattaa metsänomistajan olla hereillä

  Asiantuntija paljastaa puukaupan sudenkuopat – näissä kohdissa kannattaa metsänomistajan olla hereillä

  Kymenlaakso

  Puukauppa on metsänomistajalle iso tapahtuma. Metsäasiantuntija Helena Koivisto kertoo avaimet onnistuneeseen puukauppaan.

 3. Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakson johtaja vaihtuu

  Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakson johtaja vaihtuu

  Kymenlaakso

  Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakson johtaja Panu Pettinen on ilmoittanut siirtyvänsä pois Mhy:n palveluksesta ja vaihtavansa 1.4. alkaen uusiin tehtäviin metsäalalla.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset