Uusi metsäjärjestelmä käyttöön Mhy Kymenlaaksossa syksyllä

kymenlaakso

Mhy Kymenlaakso ottaa käyttöön uuden metsäjärjestelmän Leafpointin syyskuussa.

- Mhy-ketjussa nähtiin välttämättömäksi kehittää pikaisesti viestinnän ja markkinoinnin automatisoituja elementtejä osana metsäjärjestelmää. Sähköiset yhteydenottokanavat ovat jo nyt tätä päivää ja korostuvat tulevaisuudessa entisestään, MHYP:n toimitusjohtaja, Jouni Tiainen, toteaa.

Leafpoint tulee tarjoamaan saumattoman yhteyden metsänhoitoyhdistysten käyttämään OmaMetsään, joka on metsänomistajille tarkoitettu verkkopalvelu. Yhdessä OmaMetsä-palvelun kanssa LeafPoint tulee tarjoamaan Mhy-kentälle kilpailuetua ja loikan suoraan digitalisaation kärkeen.

Uudet järjestelmät tuovat mukanaan uusien toimintojen opiskelua, joten muutoksella tulee olemaan hetkellisiä vaikutuksia myös käytännön toimintaan.

- Olemme valmistautuneet tulevaan muutokseen pitkin vuotta, mutta aina suuret muutokset vievät enemmän aikaa ja resursseja kuin ennen. Käyttöönottoviikolla rauhoitamme usean päivän uuden opiskelulle ja näin ollen kaikki toimistomme ovat silloin kiinni, Mhy Kymenlaakson johtaja Panu Pettinen kertoo. Hän toivoo metsänomistajilta ymmärrystä tähän isoon muutokseen. 

- Lopulta tämä muutos tulee hyödyttämään kaikkein eniten juuri metsänomistajia, sillä pystymme tarjoamaan entistä monikanavaisempaa palvelua. 

LeafPoint on täysin suomalainen metsäjärjestelmä, jonka takana ovat metsäalan järjestelmäkehittäjät Bitcomp Oy ja Pinja Solutions Oy.

Miten siirtymävaihe näkyy metsänomistajalle?

Toimistomme ovat henkilöstön koulutuksista johtuen kiinni 19.-21.9.2023. Siirtymävaiheessa voi ilmetä viivästyksiä asiakaspalvelussa ja laskutuksessa. Kiitämme jäseniämme kärsivällisyydestä!

Ajankohtaista

 1. Toimistot suljettuina 19.-21.9.

  Toimistot suljettuina 19.-21.9.

  Kymenlaakso

  Toimihenkilöt kouluttautuvat uuden metsäjärjestelmän käyttöön syyskuussa. Siirtymävaiheessa voi ilmetä viivästyksiä asiakaspalvelussa ja laskutuksessa.

  Lue lisää
 2. Iskikö myrsky metsään? Tässä muistilista metsänomistajalle

  Iskikö myrsky metsään? Tässä muistilista metsänomistajalle

  Kymenlaakso

  Myrskytuhon äärellä metsänomistaja voi tuntea epävarmuutta siitä, mitä nyt tulisi tehdä. Tässä muistilista metsänomistajalle myrskytuhon sattuessa.

 3. Tulevat metsäammattilaiset aloittamassa metsäuraa

  Tulevat metsäammattilaiset aloittamassa metsäuraa

  Kymenlaakso

  Kuluvan maastokauden metsäharjoittelijat ovat työskennelleet ahkerasti taimien kanssa jo kuukauden. Keitä he ovat ja millaisia ajatuksia heillä on metsäalasta?

2023 © Metsänhoitoyhdistykset