Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakson uudeksi johtajaksi on valittu metsätalousinsinööri Panu Pettinen

19.11.2020

Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakson hallitus on valinnut uudeksi johtajaksi metsätalousinsinööri Panu Pettisen Lappeenrannasta. Nykyinen johtaja Jari Ursin siirtyy eläkkeelle kevättalvella. Pettinen aloittaa työn 4.1.2021. Hän on toiminut aiemmin Metsänhoitoyhdistys Etelä-Karjalassa aluepäällikkönä.

”Koen, että Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakso on nykyaikainen yhdistys, joka on kehittänyt toimintaansa aktiivisesti koko olemassaolonsa ajan. Kaiken toiminnan tavoitteena on metsänomistajien menestys ja tätä strategiaa on hyvä noudattaa jatkossakin. Ylipäätään asioiden muuttaminen muutoksen takia ei kannata,” uusi johtaja linjaa. ”Olen myös iloinen, että pääsen johtamaan ammattitaitoista ja motivoitunutta henkilöstöä.”

Hallituksen puheenjohtaja Eero Kivistö piti valintaprosessia vaativana. ”Kisa uudesta johtajasta oli tiukka ja saimme valita hyvien kandidaattien joukosta. Koen, että uuden johtajan kanssa olemme jatkossakin vahvoissa asemissa metsänomistajien edunvalvonnassa sekä liiketoiminnassa”, kommentoi hallituksen puheenjohtaja Eero Kivistö.

Tuleva vuodenvaihde tuo muutoksia myös muuhun hallintoon, sillä Metsänhoitoyhdistyksien vaalit ovat käynnissä. Äänestys loppuu 25.11. ja uusi valtuusto aloittaa tammikuussa.

Lisätietoja antaa:  

Eero Kivistö, p. 0400 959 975

Jari Ursin, p. 0400 354 989 

Panu Pettinen p. 0400 913 717